22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İLK MİSAFİRİNE TEMSİLİ ANAHTAR

6 Ocak 2012'de misafirlerine sunacağı, sade, gösterişten uzak ve modern express hizmet için kapılarını açan Holiday Inn Expsress İstanbul, ilk misafirini 5 Şubat 2012'de bir ödül töreni ile uğurladı!

İLK MİSAFİRİNE TEMSİLİ ANAHTAR

18 Şubat 2012 / 17:19

TURİZMİN SESİ


Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
Holiday Inn Express Otel, “express hizmet” anlayışının hakim olduğu 128 odası ile misafirlerine yepyeni bir konaklama konsepti sunuyor. Konumu ve dahil olduğu Ora Karma Kompleksi nedeniyle tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek, size sunduğu alternatifler ve özgürlük sayesinde kendinizi evinizdeymişçesine rahat hissedeceğiniz Holiday Inn Express 6 Ocak 2012'de sizlere merhaba diyerek kapılarını açtı. 8 Ocak 2011'de 50 kişilik Disney Live grubu ile otele giriş yapan ve otelin ilk misafiri olan İrlandalı bay McDonald, uzun süreli konaklama sonrası 5 Şubat 2011'de otelden grubuyla birlikte ayrıldı.

Disney Live dans ekibinin tüm güvenliğinden sorumlu olan bay McDonald ile yaptığımız veda görüşmesinde, kendisine hem ilk misafirimiz olması, hem de 50 kişilik kalabalık bir ekibin güvenliği konusunda otelimize duyduğu güven nedeniyle hatıra olması için bir anahtar hediye ettik.
Düzenlenen veda ve ödül töreninde bay McDonald'dan otel il ilgili görüşlerini aldık.

McDonald: “Otele geldiğim ilk gün, kapıdan içeri girdiğimde bana adımla seslendiniz ve hoş geldiniz bay McDonald dediniz bu benim için bir ilkdi ve beni çok mutlu etti. Bir aydan fazla zamandır buradayız ve kendimizi hiç yabancı bir ülkede, yabancı bir yerde gibi değil, kendi evimizde gibi hissettik. Personeller çok sıcak ve samimi. Bizleri evinizde misafir ağırlar gibi ağırladınız. Üstelik ilk defa bir otelin ilk misafiri oluyorum ve bunun için bir ödül alıyorum. Burada geçirdiğim zaman, unutamayacağım anılarla dolu. Hem kendim, hem de ekibim adına her şey için teşekkür ediyorum.”
Düzenlenen tören sonrası Disney Live ekibi için Great Room'da ufak bir veda eğlencesi düzenlendi. Hem oteldeki hem de İstanbul turnesindeki son günleri olması nedeniyle hüzünlü olan Disney Live dans grubu, Super Bowl maçı izleyip, yemek yedi ve oteldeki son gecelerini bu şekilde değerlendirdiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.