22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İLKAY BENER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Onursal Başkan İlkay Bener bir önceki toplantıda kızgın bir uslupla söylediği sözleri yazılınca tepki gösterdi

İLKAY BENER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

02 Mart 2011 / 19:13

TURİZMİN SESİ


ONURSAL BAŞKAN İLKAY BENER KARŞI ÇIKTI
İlkay Bener ile ters düşen ve daha önce Marmara Skal'a üye olan gazetecilerin üyelikten ayrılıp toplantılara katılması üzerine bu kararı aldığını açıkladı. Bir önceki toplantıda sinirlenerek grup olarak oturdukları masadan inerek kim aldı bu gazeteciyi diyerek haykırdı. Tekrardan üyelik işlemlerini gerçekleştirsinler kurul kabul ederse üye olur parasını öder toplantıya katılır dedi. Davet edilmeden toplantılara katılan gazeteciler için düğmeye bastı. Başkan Kırhan onursal başkanla toplantı yapılacak kişiye özel basın mensubuna davetiye gönderilecek ve toplantılara kabul edilecek dedi.

SKAL MARMARA BAŞKANI FERZAN KIRHAN'DA AÇIKLAMA YAPTI

SKAL Marmara Başkanı Ferzan Kırhan bazı toplantılarımızın kapalı gerçekleşmesi gerekiyor özel görüşmelerimiz oluyor aile içinde bile bazı konuşmaları görüşmeleri çocukların bile duymaması gerekiyor bu da özel bir durumdur basın ile herhangi bir problemimiz yok böyle bir yanlış anlaşılma oldu ama basın bizim içimizdedir ve dostlarımızdır dedi. Yönetim olarak yapılan toplantılara sadece yönetim kurulu arkadaşlarımızla girmemiz gerekiyor bu yüzden basına kapalıyız bu da bizim doğal hakkımızdır dedi. Bu yaşanan durum ve yazılanlar yönetim kurulunda konuşuldu ve medyaya yansıdı üzgünüz  dedi... Bundan böyle hiç bir ayrıcalık yapılmayacak ve basın mensubu arkadaşlarımızın adına özel davet çıkarılacaktır.

ONURSAL BAŞKAN İLKAY BENER'DEN AÇIKLAMA

Sevgili Turizm Yazarları, Sevgili Kardeşlerim,Dünya Kongresinde 240 toplam oydan 224'ü ile Dünya Şeref Üyeliği almış 45 yıllık bir Skal Üyesi ve Skal International Marmara Kulübü'nün Onursal Başkanı olarak Turizmin Sesi sitesinde yer alan haberle ilgili olarak üzüntümü dile getiririm.Her toplulukla olduğu gibi, içimizde kötü niyetli bazı kişilerin, farklı yorumlarla, basınla bizleri karşı karşıya getirmelerine asla müsaade etmeyeceğiz.

Skal Int Marmara Kulübü Basına kapılarına kapattı açıklamaları son derece rahatsızlık verici olmakla art niyetli olup, Başarılı Yönetim Kurulumuz üzerinde baskı oluşturmaya çalışmaktır. Bizim kapımız her zaman Değerli Basın Mensublarına açıktır, ancak aile içinde konuşmamız gereken hususlar olduğunda, Yönetim Kurulumuzdan böyle bir kararı almalarını rica ettim.Mesele budur.

Kardeşlik ve Sosyal bir kulübün gerektirdiği hassasiyetin, kardeşiliğin bizlerde sizlerde bilincindeyiz. Bunca yıllık Skal geçmişimde, gördümki, siz değerli basın mensubları Turizm Sektörüne yön verip, güç kattınız, destek sağladınız. Bundan sonrada, Skal Camiası arkasında bizlere destek olacağınıza inanıyoruz. 

Hepinizi Skal Sevgilerimle kucaklarım.

Ilkay Bener
Onursal Başkan
Skal International Kulübü

https://www.turizminsesi.com/haber/marmara-skalda-subat-bulusmasi-9512.htm

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.