22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İLKÖĞRETİMDE TURİZM EĞİTİMİ

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin Ocak 2012 etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilköğretim öğrencilerine yönelik turizm bilincini geliştirme eğitimlerinin beşincisi gerçekleştirildi

İLKÖĞRETİMDE TURİZM EĞİTİMİ

15 Ocak 2012 / 12:34

TURİZMİN SESİ
Turizm bilincini geliştirme eğitimleri etkinliğinde bu ay Eskişehir İstiklal İlköğretim Okulu 5-C sınıfı öğrencileri, 11 Ocak 2012 tarihinde Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin Odunpazarı'ndaki binasında misafir edildi. “İlköğretim Öğrencileri Turizmi Öğreniyor” başlığını taşıyan eğitim faaliyetinin koordinasyonu Turizm Araştırma Uygulama Birimi'nden Öğr. Gör. Aysel YILMAZ ve Öğr. Gör. Duygu YETGİN tarafından gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerine turizm ile ilgili bir konferans verildi. Genel olarak turizm hakkında bilgi verilerek, turizmin olumlu etkileri, Türkiye'nin tarihi ve turistik değerleri anlatıldı. Öğrenciler sunumu ilgiyle izledi ve öğrencilerin konuyla ilgili soruları yanıtlandı. Konferansın ardından öğrencilere Cumhuriyet Tarihi Müzesi gezdirildi. Eğitim etkinliğine İstiklal İlköğretim Okulu 5/C sınıfı öğretmeni Şadan BÖDÜR ve sınıf temsilcisi Mürüvvet BEŞER nezaret etti. Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin “İlköğretim Öğrencileri Turizmi Öğreniyor” etkinliğinin her ay düzenli olarak devam edeceği bildirildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.