22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

IMEX –AMERİKA TÜRKİYE TANITILDI

Uluslararası kongre ve toplantı sektörünün en önemli fuarı IMEX- Frankfurt bu yıl ilk kez Las Vegas'ta “ IMEX- America ” adı ile düzenlendi

IMEX –AMERİKA  TÜRKİYE TANITILDI

25 Ekim 2011 / 18:14

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin de katıldığı ve ilk yılında Amerika pazarının en başarılı fuarı olarak kendini kabul ettiren “IMEX- Amerika”; Amerikalı davetli alıcıların yanısıra, tüm dünyadan destinasyonları bir araya getirdi. ICVB ve New York Ataşeliği tarafından organize edilen 200 metrekarelik bir stant ile Avrupa pavyonunda yer alan Türkiye ; fuarın en büyük stantlarından biri oldu. Türkiye standında İstanbul ve Antalya Kongre Bürolarının yanı sıra ; THY, kongre merkezleri, otel, etkinlik mekanları ve acentaların yer aldığı 26 sektör kuruluş katılımı ile temsil edildi. Fuar süresince Türkiye standı; Kurukahveci Mehmet Efendi firması sponsorluğunda yapılan Türk kahvesi ikramı ve Baklava ikramları ve Hat Sanatçısı Gösterisi ile göz doldurdu.

İstanbul, ICVB temsili ile Avrupa Birliği Şehirleri Arasında….
IMEX Fuarı'nda bu yıl 17 Avrupa destinasyonu ev sahipliğinde gerçekleşen “Euro Party” davetinde; Türkiye ve İstanbul' da ev sahibi olarak yer aldı. ICVB' nin de üye olduğu PCMA'nın (Professional Convention Management Association) Avrupa şehirleri ile birçok ortak projesinde yer alan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu; IMEX Fuarı'nda bu yıl Avrupa destinasyonları olarak ortak bir parti verdi.
“Euro Party” daveti esnasında yapılan çekilişte diğer Avrupa destinasyonlarının yanı sıra, İstanbul ve Antalya tatil paketleri de hediye olarak verildi. Ortaklaşa gerçekleşen “Euro Party” sırasında şarap ve baklava ikramları ile davetli alıcılar Türkiye standında ve diğer Avrupa stantlarında ağırlandı.

Davetin büyük ödülü ICVB tarafından sunulan; 2 adet THY comfort class bilet, Sofa Otel'de konaklama, Meptur, Dekon ve Apricot Travel tarafından sağlanan transferler, şehir turu, akşam yemeği ve boğaz turu ile “İstanbul Rüya Paketi” idi. ICVB ayrıca Grand Cevahir Hotel ve Eresin Crowne İstanbul'da da konaklama paketleri sundu.
“İstanbul Rüya Paketi” Uluslararası Diş Araştırmaları Derneği Direktörü Mrs.Leslie Zeck tarafından kazanıldı. İstanbul'a da alınmaya çalışılan kongreye her yıl 7000 delege katılıyor.

ICVB ; 11-13 Ekim tarihlerinde düzenlenen fuarda ICVB Başkan Vekili Yılmaz Tecmen, Genel Müdür Elif Balcı Fisunoglu ve Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ayça Şentop tarafından temsil edildi. Gün boyu süren grup sunumları ile 200'den fazla davetli alıcı stantta ağırlandı ve randevu programı çerçevesinde ICVB çeşitli büyüklükteki kongre, toplantı ve insentiv grupları ile ilgili olarak 50'den fazla birebir görüşme gerçekleştirdi. Davetli alıcı gruplarına “İstanbul #7” logolu aynalar ve İstanbul anahtarlıkları hediye edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.