22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İNEGÖL’DE OFFROADA İLGİ BÜYÜKTÜ

2015 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın dördüncü yarışı, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü BASK tarafından 05-06 Eylül tarihlerinde 15 araç ve 30 sporcu katılımı ile İnegöl’de gerçekleştirildi.

İnegöl’de Offroada İlgi Büyüktü

08 Eylül 2015 / 07:32

TURİZMİN SESİ

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 4.ayak yarışları, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından 05-06 Eylül tarihlerinde Bursa’nın İnegöl ilçesi Alanyurt mevkiinde gerçekleştirildi.

2015-turkiye-offroad-sampiyonasi,isuzu-sponsorlugu,ahmet-unlu-ayhan-yildirim,mitsubishi-l200-ile-kadir-kucukaydin-arda-aslan,mitsubishi-pajero-ile-bulent-cevdet-durdu-baris-guner-,3.jpg

İnegöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü kapsamında İnegöl Belediyesi katkıları ile ISUZU sponsorluğunda düzenlenen yarışları çok sayıda sporsever heyecanla takip etti.. 

2015-turkiye-offroad-sampiyonasi,isuzu-sponsorlugu,ahmet-unlu-ayhan-yildirim,mitsubishi-l200-ile-kadir-kucukaydin-arda-aslan,mitsubishi-pajero-ile-bulent-cevdet-durdu-baris-guner-,2.jpg
 
İki gün süren ve 9 ekibin tamamlayabildiği organizasyon sonunda, genel klasmanda Nissan Terrano 3300 ile Ahmet Ünlü-Ayhan Yıldırım birinciliğin sahibi olurken, Mitsubishi L200 ile Kadir Küçükaydın-Arda Aslan ikinci ve Mitsubishi Pajero ile Bülent Cevdet Durdu-Barış Güner ikilisi üçüncü oldu.Sınıf 1'de Suzuki Grand Vitara ile Mustafa Akın-Tayfun Tiryaki, Sınıf 2'de Suzuki Vitara 2000 ile Onur Alptekin-Tamer Akdağ, Sınıf 3'te Nissan Terrano 3300 ile Ahmet Ünlü-Ayhan Yıldırım, Sınıf 4'te Jeep Cherokee ile Hüsnü Taylan-Hasan Taylan birincilikleri elde eden ekipler oldular.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.