23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İRAN PAZARI CANLANACAK

28 Haziran - 01 Temmuz tarihleri arasında İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen turizm fuarında Türk Turizmciler İranlıları hayran bıraktı

İRAN PAZARI CANLANACAK

04 Temmuz 2012 / 19:45

TURİMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ANTALYA


28 Haziran - 01 Temmuz tarihleri arasında İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen turizm fuarında Türk Turizmciler İranlıları hayran bıraktı. İran Turizm fuarı, başkent Tahran'da 530 acente temsilcisinin katılımı ile göz kamaştıran bir fuar ve kongre merkezinde yapıldı. Fuara Antalya merkezli Neva Travel'in şirket sahibi Refail Ekberov, Alanya Klas Otelleri Satış Pazarlama Koordinatörü Hüsamettin Yıldız ile yine Alanya'da bulunan Eftalia Hotels'in Satış Pazarlama Müdürü Gül Bilgin de katıldı.
İran pazarı canlanacak!...

Far dönüşü açıklamalarda bulunan İran pazarındaki en büyük kapasiteye sahip tur operatörü durumuna gelme yolunda hızla ilerleyen ve Antalya'nın merkezinde bulunan Neva Travel'in şirket sahibi Refail Ekberov yaptığı açıklamada ''Antalya da faaliyet gösteren A Gurubu Acentemiz ile başta Rusya olmak üzere bir çok ülkeden gelen misafirlerimize Incoming hizmeti vermekteyiz. 2 yıldan bu yana ise İran'da bir yatırıma giderek Neva Aysan adı ile tur operatörlüğü faaliyetine başladık. Artan bir sayı ile devam eden faaliyetlerimiz de 2013 yılı için hedefimiz 100.000 İranlıya Türkiye de tatil yaptırmak'' dedi. Ekberov , 2013 Nisan ayı Nevruz Dönemi ile başlayacak sezonda, özellikle Alanya gibi destinasyonlara talebin artacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Yıldız, “İran pazarının artan ivmesinden pay alacağımızı umuyoruz”
Öte yandan Alanya Klas Otelleri Satış Pazarlama Koordinatörü Hüsamettin Yıldız ise yaptığı açıklamada, “ İran pazarının önemini çok iyi biliyoruz. Bu maksatla İran pazarındaki gelişmeleri daha yakından takip etmek ve pazarın son durumunu daha yakından görmek amacıyla İran'da her yıl düzenlenen Turizm Fuarına katıldık. Bizi çok iyi tanıyan İranlı misafirlerimizin Türkiye'ye olan yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. 2012 yılının bundan sonraki bölümleri ve 2013 yılı için beklentilerimiz hayli yüksek. İran Pazarında tek yetkili acentemiz Neva Travel ile kurduğumuz işbirliğimiz doğrultusunda İran pazarının artan ivmesinden pay alacağımızı umuyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.