23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSPANYA’DA HADİSE ÇIKTI

6-7 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek Medeniyetler İttifakı İkinci Forumu öncesi, HADİSE ile SORAYA Divalar İttifakı Partisinde İspanya'yı salladılar

İSPANYA’DA HADİSE ÇIKTI

07 Nisan 2009 / 10:52

TURİZMİN SESİ


54. Eurovizyon Şarkı Yarışmasında ülkemizi temsil edecek Hadise ile İspanya temsilcisi Soraya, Madrid'te BOITE isimli klüpte Pasion Turca tarafından organize edilen Divalar İttifakı partisinde buluştular. Partiden önce Hadise ve Soraya kalabalık bir basın ordusu tarafından karşılandı.Birbuçuk saat İspanyol ve uluslararası medya ordusuna demeçler veren ikili, İspanya'nın sevilen şarkıcıları ile sohbet edip basın için fotoğraflar çektirdi.

Divalar İttifakı isimli Pasion Turca Partisine Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi olan İspanyol diva Monica Molina, dünyada en çok albümü satan İspanyol gayda sanatçısı Hevia, en son albümünde Harem, Şenyaylar ve Zi-Punt ile çalışan Valderrama'nın yanında birçok İspanyol ünlü, İspanya'yı daha önce Eurovizyon'da temsil eden birçok ünlü şarkıcı da katıldı.

Geceyi 1968'de İspanya'ya birincilik kazandıran Massiel sunarken, 1979'da İspanya'ya ikincilik kazandıran Betty Missiego ve İspanyol oldukları halde Lüksemburg'u 1978 yılında temsil eden Yes Sir, I Can Boggie & Sorry, I am a Lady gibi şarkılarla dünyaca ünlü Baccara'da gecenin onur konuklarıydı.

Sempatik tavırları ve Hadise'ye verdiği destek ile büyük beğeni kazanan Soraya şarkısını Hadise'den sonra seslendirdi. 'Hadise ile burda bulunmaktan çok mutluyum' diyen Soraya 1982'de Valensiya'da doğdu. 2005 yılında katıldığı İspanyol Pop Star yarışmasından sonra yıldızı parlayan şarkıcı 'Corazon de Fuego' , 'Ochenta's' , 'Dolce Vita' ve 'Sin Miedo' isimli 4 albüm yaptı. Latin ezgileri üzerine oryantal ritimli 'La Noche es Para Mi ( The Night is for me ) şarkısı ile yarışmada şansını arayan Soraya yarışmanın favorileri arasında.

Daha önce Sertab Erener'in Eurovizyon sonrası Madrid'te ki albüm lansman partisini ve geçen sene Eurovizyon'da 3.olan Kalomira'nın promo turnesini düzenleyen Pasion Turca'nın, Hadise ve Soraya için yaptığı bu parti ile İspanya'da çok büyük bir Türkiye tanıtımı gerçekleşmiş oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.