23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSPANYA'DA HADİSE VAR!

6-7 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek Medeniyetler İttifakı İkinci Forumu öncesi Madrid'te kültürel buluşma!

İSPANYA'DA HADİSE VAR!

02 Nisan 2009 / 09:37

TURİZMİN SESİ
54. Eurovizyon Şarkı Yarışmasında ülkemizi temsil edecek Hadise ile İspanya temsilcisi Soraya, 3 Nisan gecesi Madrid'te BOITE isimli klüpte Pasion Turca tarafından organize edilen Divalar İttifakı isimli partide buluşacaklar. Hadise ve Soraya İspanyol basını, Eurovizyon fanları ile buluşurken, kendileri için düzenlenecek partide yarışma şarkılarını da seslendirecekler.

Divalar İttifakı isimli Pasion Turca Partisine çok sayıda İspanyol ünlünün yanında, İspanya'yı daha önce Eurovizyon'da temsil eden birçok ünlü şarkıcı da katılacak. 1968'de İspanya'ya birincilik kazandıran Massiel, İspanya'yı 1966 ve 1967'de 2 kez temsil eden ve dünyaca ünlü 50 yıllık bir kariyere sahip olan şarkıcı Raphael, 1985'de İspanya'yı temsil eden ve dünyaca ünlü diva Paloma San Basilio, 1990'da İspanya'yı temsil eden Türkiye'de de çok büyük bir hayran kitlesi olan Azucar Moreno partiye katılması beklenen isimlerden sadece birkaçı.

'Türkiye en büyük rakibim' diyen Soraya 3 Nisan gecesi Madrid'te yapılacak bu gece ile Hadise'ye büyük destek verirken, Türkiye'ye de bir mesajı var 'Türkiye! Oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum'... Bu arada Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi olan Monica Molina ,İspanya'nın efsane sesi, babası Antonio Molina'nın şarkılarını yeni albümününde yorumlayacağını basınla ilk kez paylaşırken Eurovizyon'da favorim Hadise diyerek temsilcimize müthiş bir destek verdi.

Soraya 1982'de Valensiya'da doğdu. 2005 yılında katıldığı İspanyol Pop Star yarışmasından sonra yıldızı parlayan şarkıcı 'Corazon de Fuego' , 'Ochenta's' , 'Dolce Vita' ve 'Sin Miedo' isimli 4 albüm yaptı. Latin ezgileri üzerine oryantal ritimli 'La Noche es Para Mi ( The Night is for me ) şarkısı ile yarışmada şansını arayan Soraya yarışmanın favorileri arasında. Daha önce Sertab Erener'in Eurovizyon sonrası Madrid'te ki albüm lansman partisini ve geçen seneki Eurovizyon'da 3.olan Kalomira'nın promo turnesini düzenleyen Pasion Turca, Hadise ve Soraya için yapılacak bu parti ile İspanya'da büyük bir Türkiye tanıtımı yapmaya hazırlanıyor.

Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliği'nin son 4 senedir halkla ilişkilerini sürdüren, İspanya ve Türkiye eğlence hayatında son dokuz yıldır önemli bir yere sahip olan Pasion Turca birbirinden farklı projeler ile Türkiye tanıtımlarına devam ediyor. Türkiye'ye Monica Molina, Pink Martini, Cesaria Evora, Joaquin Cortes, Paco de Lucia , Lara Fabian, Azucar Moreno, Mariza gibi çok sevdiğimiz sanatçıları yıllardır getiren ve bizlerle tanıştıran Pasion Turca, daha önce de Guess'in dünya takvimi çekimleri, Monica Molina albüm kapağı özel çekimleri, Conde Nast Traveler İstanbul kapağı, Intramuros Türkiye Özel sayısı, İspanya'da kültürel çıkarma yaptığımız La Mar de Musicas festivali, ünlülerle Türkiye tanıtımı gibi çarpıcı projelere imza atmış ve İspanyol ve Latin dünyasının ünlü isimlerini Lolita, Marta Sanchez, Chenoa, Monica Molina, Azucar Morena, Poty, Ana Milan, Belinda Washington, Paula Vasquez, Paco Leon, Carlos Baute, Miguel Abellan, Arturro Arribas, Falete, Manu Tenorio, Monica Cruz, Rosario'nun aralarında bulunduğu 30'den fazla ünlü simayı Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliğimiz destekleri ile Türkiye'de ağırlamış ve imajlarını Türkiye'nin güzellikleri ile birleştirip yazılı ve görsel basında milyonlarca dolar değerinde kapak haber yaptırılmıştır. Son üç senede yapılan çalışmalar ile turist sayısındaki 3 kattan fazla bir artış ile dikkat çeken İspanya'daki en son çalışma ise Hadise & Soraya için yapılan Divalar İtifakı konseri.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.