22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSPANYA’NIN CENNET KUMSALLARI BİR TIK UZAĞINIZDA

Dünya'nın farklı tatil cennetlerini keşfetmeyi seven tatilciler egzotik tatil planları için harekete geçti

İspanya’nın Cennet Kumsalları Bir Tık Uzağınızda

08 Haziran 2015 / 14:20

TURİZMİN SESİ

Farklı ve egzotik bir tatil isteyenlere, yurt içi ve yurt dışı 125 bin otele online rezervasyon gerçekleştiren “Gezonline” İspanya’yı öneriyor. Tatilcileri İspanya’da; uçsuz bucaksız plajlar,  gece kulüpleri ve tarihi mekanlarla iç içe rüya gibi bir yaz bekliyor. Uzun bir kış döneminin ardından herkes hayalindeki tatili gerçekleştirmek için hazırlıklara başladı. Turkuaz denizlerde, bembeyaz kumsallarda güneşlenmeyi hayal eden tatilciler için ise dünyanın pek çok ülkesinde sayısız alternatif bulunuyor. Deniz, kum ve güneş üçlemesinin yanında eğlenceden de vazgeçmeyen tatil severlere Gezonline, Akdeniz’in incisi İspanya’nın Malaga ve Alicante sahillerini öneriyor. Uçsuz bucaksız kumsalları, İspanyol ateşini hissettiren ünlü eğlence hayatı ve sokaklarındaki tarihi atmosferiyle sınır tanımaz tatilcilere rüya gibi bir yaz tatili vaat ediyor. 

gezonline,egzotik-bir-tatil,yurt-ici-tatil,-yurt-disitatil,2.jpg
 
Dünyaca ünlü ressam Pablo Picasso’nun şehri Malaga, İspanya’nın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. 2700 yıllık tarihiyle dünyanın en eski şehirleri arasında bulunan Malaga, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından tercih ediliyor. 160 km sahil şeridine sahip olan şehir, başta ünlü plajları Malagueta, Palo ve Perdregalejo olmak üzere eşsiz plajlarıyla dünyanın her noktasından turist akınına uğruyor. 30-45 metreyi bulan genişlikteki uzun plajları silisyum karbonat esaslı kumlar kaplıyor.
 
Korsan adasına uğramadan dönmeyin
Portakal ve kauçuk ağaçlarıyla ünlü şehir Alicante ise turkuaz renkli koylarıyla İspanya’nın en önemli tatil merkezleri arasında yer alıyor. İnce beyaz kumları ve sokaklarındaki tarihi dokusuyla dikkat çeken Alicante, Akdeniz’in en önemli tarihi limanını barındırıyor. Cebelitarık Boğazı’nın bağlandığı noktada yer alan şehir, tarih boyunca farklı medeniyetler tarafından kuşatılmış. Alicante’ye yolu düşenler, eskiden korsanların sığınak olarak kullandığı günümüzde ise turist akınına uğrayan Tabarca Adası’nı görmeden geri dönmüyor. Siz de ünlü İspanya sahillerinin keyfini çıkartmak, eğlenceli bir tatil geçirmek istiyorsanız  www.gezonline.com web sitesinden anında rezervasyon yaptırabilir, Gezonline’a özel otel fiyatlarıyla yerinizi ayırtabilirsiniz.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.