22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

‘İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ŞİŞLİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

“70 Otel arasından 1. Seçilen Marriott Şişli, Washington’da Bill Marriott’a yemek yapacak olan ilk Türk Mutfak ve Servis Ekibi olacak”

‘İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin Büyük Başarısı

12 Aralık 2014 / 03:02

TURİZMİN SESİ

Ekim ayında İstanbul Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Marriott International İcra Kurulu Başkanı Arne Sorenson ve Avrupa Bölgesi Başkan ve Operasyonlar Direktörü Amy McPherson’ın da katılımı ile yapılan Black Box Yemek Yarışması’nın finalleri Frankfurt’ta gerçekleşti.Black Box yarışmasına Avrupa Marriott otellerinden 70 farklı otelden 420 kişilik ekip katıldı. Marriott International Yiyecek İçecek İcra Kurulu Başkanı Brad Nelson ve Avrupa Bölgesi Executive Şef Sean Kelly gibi isimlerin de bulunduğu jüri 1 Aralık tarihinde Frankfurt’ta yapılan finalde 1. oteli seçti.
 
Ekim ayında yapılan yarı finalde 1. Olan ve bu sebeple Frankfurt’ta yapılan finallere girmeye hak kazanan Marriott Şişli Mutfak ve Servis Ekibi, aralarında Ritz Carlton Viyana, Münih Marriott, Paris Marriott gibi otellerinde bulunduğu finalde “En iyi Ana Yemek ve En iyi Tatlı” dallarında Avrupa birincisi oldu.İstanbul Marriott Hotel Şişli Mutfak ekibi bu müthiş başarının ardından Amerika’da Bill Marriott’a yemek pişirme onuruna da layık görüldüler.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.