28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

İSTANBUL MARRİOTT HOTEL SİŞLİ’YE ÜST DÜZEY ATAMA

İstanbul Marriott Hotel Sişli’nin Satış ve Pazarlama Direktörü görevine Aslı Taştekin Benli atandı

İstanbul Marriott Hotel Sişli’ye Üst Düzey Atama

25 Ocak 2022 Salı 14:14

TURİZMİN SESİ


Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan, Istanbul Marriott Hotel Sisli’nin Satış ve Pazarlama Direktörü görevine turizm ve otelcilik sektöründe 15 yılı aşkın satış ve pazarlama deneyimiyle Aslı Taştekin Benli atandı. İstanbul’un merkezi semti Şişli’nin kalbinde, modern ve ferah odaları, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, spor ve spa olanaklarıyla kaliteli alışveriş, yeme-içme ve eğlence merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan 5 yıldızlı Istanbul Marriott Hotel Sisli’nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü tecrübeli yönetici Aslı Taştekin Benli oldu.

Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Aslı Taştekin Benli okul yıllarında deneyim kazanmak üzere farklı birimlerde yaptığı otel stajlarıyla 2000’li yılların başında otelcilik kariyerine adım attı. Divan Grubu’nun farklı otellerinde satış alanında üstlendiği yöneticilik rollerinin ardından 2012 yılında Grand Hyatt Istanbul’a Satış Müdürü olarak geçiş yaptı. Ardından, Pera Palace Hotel Jumeirah’ta Satış Direktör Yardımcısı olarak görev yaptığı 2,5 yıl boyunca yurt içi ve yurt dışı uluslararası fuarlarda ve üst düzey satış görüşmelerinde çeşitli başarılar elde etti. 2015 yılında Dedeman Hotels & Resorts bünyesinde Park Dedeman Levent’in açılış döneminde Dedeman İstanbul da dahil Çoklu Otel Satış Pazarlama Direktörü pozisyonuna atandı.

Başarılı yönetici 2017 yılı bitmeden Doubletree by Hilton Istanbul Moda’da İş Geliştirme Direktörü olarak Hilton Hotels & Resorts bünyesine katıldı. Daha sonra Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’un Hilton çatısı altında Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts markasıyla yeniden açılış sürecini Satış ve Pazarlama Direktörü olarak yönetti. 2021 yılı itibariyle de Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Isil Club Resort ve DoubleTree by Hilton Marina Vista otellerinin dahil olduğu Hilton Bodrum Çoklu Oteller Satış ve Pazarlama Direktörü pozisyonuna yükseldi. 2022 yılı Ocak ayında Istanbul Marriott Hotel Şişli’ye Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanan tecrübeli yönetici, kadınların iş yaşamına dahil olması ve daha fazla kadın lider yetişmesi için çalışan ve bu doğrultuda çalışanlarını her zaman destekleyen Marriott International Türkiye bünyesine katıldı. Benli burada Satış ve Pazarlama Ekibi’ne liderlik ederken aynı zamanda pandemi dönemi ve sonrasına yönelik yeni stratejiler geliştirip işbirlikleri kurmayı hedefliyor. Otelcilik sektöründe satış ve pazarlama alanında uzun yıllardır uzmanlaşan Aslı Taştekin Benli evli ve bir çocuk annesi.

Haberle ilgili detaylı bültene ve görsele eklerden ulaşabilirsiniz. Mecralarınızda habere yer vermenizi umuyor, iyi haftalar diliyoruz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.