22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSTANBUL MODA FUARI AÇILIYOR

İstanbul Moda Fuarı CNR Expo Fuar Merkezinde bugün başlıyor. Fuarın Gala Gecesi'nde, Modacı Emel Acar'ın Home Store için hazırladığı 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun sunulacağı bir defile yer alıyor

İSTANBUL MODA FUARI AÇILIYOR

23 Ocak 2010 / 11:00

TURİZMİN SESİ


TOÇEV yararına düzenlenen defilenin koreografisini Yasin Soy hazırlarken, podyumda bilinen modellerimizden Çağla Şikel, Şenay Akay, Neşe Ebru Öztürk, Tuğba Karaca, Fatma Yaman, Seda Ertan, Gamze Karaman, Başak Emre, Eda Sedalı, Ece Gürsel, Songül Yıldırım, Sinem Sulun ve Eylem Şenkal yer alacaklar.

2.ci gün Paris Hilton defilesi
Moda Fuarının 2'inci akşamında Türkiye'de ilk kez dünyanın moda ikonu Paris Hilton'un defilesi yapılacak. Geceye Markanın Türkiye Temsilcisi Combitalia firmasının girişimiyle, İtalya'dan gelecek tasarım direktörü de katılacak. Birbirinden şık ve iddialı parçalardan oluşan 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun defilede Türk mankenlerin yanı sıra ağırlıklı yabancı modeller de sunacak.

Zincir Mağazaların Satın Alma Sorumluları Geliyor
İstanbul Moda Fuarı'na çok sayıda ülkeden zincir mağazaların satın alma sorumluları ve grupların gelmesi bekleniyor. Suudi Arabistan'ın en büyük zincir mağazası Saudi Home, Japonya'nın da dört büyük zincir mağazası nın fuarı ziyaret edececeği belirtiliyor. Bunlar arasında HP France ve PR 01 de yer alıyor.

Yunanistan ve Bulgaristan'ın tekstil ve hazır giyim derneklerinin 120'şer kişilik alım grubu getirdiği fuara Ürdün ve Romanya'dan 10'ar kişilik alım grubu nun Danimarka'nın önemli markası BJM'in yetkililerinin,ABD'den Dan Morris Apparel'in satın alma sorumlusunun da fuarı ziyaret etmeleri bekleniyor..

İsveç Moda Derneği ve Stockholm Ticaret Odası 20 kişilik alım grubu ile , Rusya Krosnador Ticaret odasının 12 kişilik, Sırbistan Ticaret Odası da 8 kişilik bir alım grubunu fuara göndereceği sanılıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.