22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSTANBUL PARK’TA BÜYÜK FİNAL

Motor sporlarında hızı, adrenalini ve coşkuyu hep en önde yaşatan Türkiye Pist Şampiyonası'nı İstanbul'da tamamlıyoruz

İSTANBUL PARK’TA BÜYÜK FİNAL

13 Ekim 2011 / 10:33

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL-Forum İstanbul , TMF VE NOS MOTORS Sponsorluğunda C Grubu Şampiyonu Tanyel Kudret'in motorunu ağırladı.

Hafta son gerçekleşecek olan Türkiye Pist Şampiyonası'nın altıncı ayağı öncesi TMF Forum İstanbul 'da motor severlere şampiyonayı izlemeleri için ücretsiz bilet dağıttı.

TMF HALKIN İÇİNE İNDİ
TMF Motor sporlarını sevdirmek cadde sokak arası yarışlarını önlemek için alışveriş merkezlerinde stant kurarak ücretsiz bilet dağıttı .İstanbul Forum ve Vıaport Alışveriş merkezlerindeki standlara vatandaşların ve motor severlerin ilgisi yoğundu .

Hafta sonu geniş katılım bekleyen TMF Cadde ve sokak arasındaki yarışları önlemek ve bu tür organizasyonları pistlere çekmeyi hedefliyor

Forum İstanbul'da TMF standında bulunan Sacid Karabaş ve Özge Hacıoğlu Stand yoğun bir ilgi görüyor bu da hafta sonu İSTANBUL PARK'taki yarışın yogun bir izleyicisi olacak dedi. Standı ziyaret eden motor sever ve aileleri belli merkezlerden servis kalkıyor mu sorusuna şu anda böyle bir istek var ama bu TMF yetkililerin sorumluluğunda diyerek bilgi verdi.

Her yönden benzersiz bir yarış olan Türkiye Pist Şampiyonası'nın altıncı ayağı 14-15-16 Ekim tarihlerinde İstanbul Park'ta yapılacak ve izleyicisi bol olacak.Dünyanın en zorlu ve en önemli pistleri arasında yer alan İstanbul Park'ta pilotlar, 14 zorlayıcı virajı ve 5 bin 338 metreyi en önde tamamlamanın heyecanını yaşayacaklar.

Türkiye Pist Şampiyonası'nın son yarışı olan 6. Ayakta 1000cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc SP kategorilerinde yarışlar amansız bir mücadeleye sahne olacak. Hafta sonu İstanbul Park'ta yapılacak en önemli yarışlardan biri de TMF GP. 14 Tur üzerinden koşulacak TMF GP'de yarış severler usta pilotların kıyasıya mücadelelerine şahit olacaklar.

PİST ŞAMPİYONASI'NA YABANCI İLGİSİ
Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağına Türk motor severlerin yanı sıra yabancı yarışçılar büyük ilgi gösteriyor. İstanbul Park'ta yarışmanın heyecanına varmak isteyen yabancı motosikletçiler, hafta sonu en iyi tur zamanı için İstanbul'a gelecekler.14 Ekim Cuma günü yapılacak teknik kontrollerin ardından, 15 Ekim Cumartesi günü sıralama turlarına geçilecek. Yarışların yapılacağı 16 Ekim Pazar günü ise motosikletçilerin nefes kesen mücadeleleri İstanbul Park'ta sahne alacak.

PRESS CUP NEFES KESECEK
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından hayata geçirilen Press Cup'ın üçüncüsü 16 Ekim Pazar günü yapılacak. Spor basınına yeni bir soluk getiren Press Cup'ta gazeteciler, İstanbul Park'ın eşsiz atmosferini bizzat yaşayacaklar.

http://www.tmf.org.tr/pdfs/14_15_16_EKİM_PIST_PROGRAM.pdf  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.