05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

İSTANBUL SKAL CEYLAN HOTEL’DE TOPLANDI

İstanbul Skal Kulübü Nisan ayı geleneksel aylık yemekli toplantısını İstanbul Ceylan Intercontinental Hotel'de gerçekleşti

İSTANBUL  SKAL CEYLAN  HOTEL’DE TOPLANDI

04 Nisan 2012 / 08:57

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


Skal İstanbul Kulübü'nün geleneksel aylık yemekli toplantısı İstanbul Ceylan Intercontinental Hotel'in roof kısmında yer alan City&Lights Restaurant'daki kokteyl ile başladı.

Skal İstanbul üyelerinin Nisan ayı buluşması ardından geleneksel yemekle devam etti. Patrice Lepkovski'nin başkan sıfatıyla katıldığı ilk yemekli toplantıya ilgi yoğundu.

İstanbul Skal Kulübü Başkan Yardımcısı Eyüp Babür'ün açılış konuşmasıyla başlayan Skal İstanbul Kulübü Nisan ayı yemekli toplantısında geçtiğimiz ay Sapanca'da yapılan seçimlerde göreve gelen yeni yönetimin yanı sıra Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa da hazır bulundu.

Yeni yönetimde Feza Solaklar ile birlikte Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek olan Eyüp Babür yemekte yer alan misafirleri takdim ettikten sonra yeni Başkan Patrice Lepkovski'yi kürsüye davet etti.

Skal İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski yeni yönetimde yer alan Feza Solaklar, Eyüp Babür, Bahar Birinci, Ata Erensoy, Nilgün Özükan ve Ece Bayar'ı sahneye davet etti.

Lepkovski aynı zamanda yönetim kurulu yedek üyelerini de sahneye çağırarak geleneksel Skal toustu için Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa'ya sözü verdi.

 Deniz Anapa Skal Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği Turizm Arenası etkinliğine katılan herkese teşekkür etti. Skal toustunun ardından yemeğe geçildi.



LEPKOVSKİ'DEN İZMİR'E DESTEK ÇAĞRISI
Patrice Lepkovski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yoğunlukları nedeniyle aylık yemeğe katılamadıklarını ama iyi dileklerini ilettiklerini belirtti. Bundan böyle her aylık yemeğe bir konuşmacı çağıracaklarını belirten Başkan Lepkovski, sosyal sorumluluk için yapacakları çalışmalardan söz etti ve bu çalışmalara üyelerin düşünceleri ile katkı sağlayabileceğinin altını çizdi.

 Lepkovski, "Dünya kongresine ev sahipliği yapmasını umduğumuz İzmirimiz için Skal Federasyonumuzun Hırvatistan'a düzenlediği bir gezi var. Bu geziye katılıp İzmir'e destek olmanızı istiyoruz" dedi.

GÜLER KÖKNAR TURKISH CULTURAL FOUNDATION'UN ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Bundan böyle Skal İstanbul Kulübü'nün aylık yemekli toplantılarında turizm konusunda uzman bir konuşmacı yer alacak. Bu ayki konuşmacı Turkish Cultural Foundation Direktörü Güler Köknar oldu.

İstanbul Skal Kulübü Başkan Yardımcısı Feza Solaklar Türk turizmini dünyaya tanıtmak konusunda katkılar gösteren Turkish Cultural Foundation'ın Direktörü Güler Köknar'ı konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet etti.

Köknar sunumunda özellikle Amerika'da Türkiye'nin tanıtımına dönük vakfın yürüttüğü çalışmalardan bahsetti. Skal İstanbul Nisan ayı aylık yemekli toplantısı doğum gününü kutlayan üyelere kesilen pastanın ardından son buldu.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.