22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSTANBUL SKAL EŞLİ GECEDE BULUŞTU

Skal International İstanbul'un düzenlediği eşli yemek buluşması İstanbul Ortaköy Feriye Lokantası'nda gerçekleştirildi

İSTANBUL SKAL EŞLİ GECEDE BULUŞTU

06 Ağustos 2010 / 14:52

TURİZMİN SESİ


İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak, 7-12 Ekim'de yapılacak Dünya Skal Kongresi'nde hedeflerinin "Yılın Skal Kulübü" seçilmek olduğunu söyledi.
Pek çok seçkin konuğun katıldığı eşli yemekte açılış konuşmasını İstanbul Skal Genel Sekreteri Eyüp Babür yaptı. Babür İstanbul'a gelen ve yemeğe katılan misafirleri tanıttı ve sözü İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak'a bıraktı. Bayrak konuşmasında 14 kulübün aday olduğu ve Sydney'de 7-12 Ekim'de yapılacak Dünya Skal Kongresi'nde hedeflerinin "Yılın Skal Kulübü" seçilmek olduğunu belirtti.

Şu anda 21-22 kişinin kongre kaydı yaptırdığını söyleyen Vedat Bayrak katılımın artacağını umduğunu ifade etti. Bu doğrultuda bir tanıtım filmi hazırladıklarını da belirten Bayrak dosyayı Sydney'e gönderdiklerini söyledi. Pera Palas'ta 30 Ekim'de Cumhuriyet Balo'sunu yapacaklarını vurgulayan Bayrak, bu vesileyle Pera Palas Genel Müdürü Pınar Kartal Timer'e otelin açıldığı ikinci gün bu jesti yaptığı için teşekkür etti.

Vedat Bayrak, 6 Aralık'ta Çırağan Kempinski'de Skalite ödül töreni yapılacağını, 4-5 Aralık tarihlerinde kardeş kulüp olan Roma'dan bir heyetin İstanbul'a geleceğini söyledi. Vedat Bayrak diğer etkinlikler hakkında da misafirleri bilgilendirdi: 2011 yılında Los Angeles ile kardeş kulüp olunacak. 17-19 Eylül'de Marmara Skal Klübünün ev sahipliğinde Milli Komite Heybeliada Hakli Palas'ta toplanacak. 9-12 Eylül'de Adana Çukurova Skal Kulübünün ev sahipliğinde "Geleceğin Lideri" konulu toplantı yapılacak.

Vedat Bayrak'ın konuğu olarak yemeğe katılan Royal Caribbean Dünya Başkanı ve CEO'su Adam Goldstein yolcuların özellikle İstanbul'a ilgi duyduklarını belirterek Türkiye'nin kruvaziye turizminde önemli destinasyonlardan biri haline geldiğini söyledi. Konuşmasının ardından Caribbean'a Vedat Bayrak tarafından Katip Çelebi'nin Cihannüma kitabı hediye edildi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Skal İstanbul'un organize olmuş başarılı bir kulüp olduğunu söyledi. Taşbaşı, konuşmasında tüm proje üreten turizmcileri yanına beklediğini belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.