05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

İSTANBUL SKAL ULUSLAR ARASI ARENADA

İstanbul Skal Kulübünün Los Angeles Skal Kulübü ile kardeşliği muhteşem bir gecede kutlandı

İSTANBUL SKAL ULUSLAR ARASI ARENADA

28 Mart 2011 / 01:22

TURİZMİN SESİ


Dünyanın en büyük kulübü olan Skal International Istanbul ünvanına layik bir twinning projesine imza attı.Türkiyeden aralarında geçmiş dönem Skal International Dünya başkanı Hülya Aslantaş,Türkiye Skal Federasyonu Başkanı Deniz Anapa,Istanbul kulübünün geçmiş dönem başkanlarından Savaş Gürsel in olduğu 19 kişilik Skal üyeleri Türk Hava Yollarının 2 Mart ta başlattığı Istanbul-Los Angeles direkt uçağı ile 12 Martta Los Angeles e gittiler.

Los Angeles Skal kulübünün 4-7 Aralık 2010 tarihlerinde başkanları Bernhard S.Clever ve eşi Lilly,yönetim kurulu üyesi David Rezaieh ve eşinin ın katılımıyla gerçekleşen ilk seyahatte 06 Aralık 2010 tarihinde Çırağan Sarayındaki muhteşem Skalite töreninde hem Los Angeles ile twinning in ilk imzaları hemde Roma kulubü ile de twinning in son imzaları yapılmiş idi.

Şimdi ise 19 kişilik bu grubun ziyaretleri ile 16 Mart 2011 Çarşamba akşamı Beverly Hills in muhteşem otellerinden biri olan Peninsula otelinde Twinning seremonisi yapıldı.

Yaklaşık 70 kulüp üyesinin katıldığı törende Skal International Başkan yardımcısı ve gelecek dönemde Dünya Başkan adayı Mok Singh konuşmasında Skal Istanbul Kulübünün Skal ruhuna yaptığı katkı için hayranlığını belirtti ve teşekkür etti .

Istanbul Kulübü başkanı Vedat Bayrak yaptığı konuşmada dünyanın en büyük kulubünü tanıttı ve projelerinden bahsetti.Tüm katılanların hayranlığını alan kulüp faaliyetleri,üye sayısı,toplantıları ve Dünya kültür başkenti Istanbul şehrinin tanıtımı büyük ilgi topladı.

Geceye katılan Türk Hava Yolları Los Angeles müdürü Fatma Yüceler,Hülya Aslantaş ve Deniz Anapa harika birer konuşma yaparak Türk kadınını ve Türkiye Skal ruhunu Amerikalıkalı Skal dostlarımıza tanıttı. Los Angeles kulübünün hazırladığı zengin sosyal programın en güzel sürprizi Mok Singh in Istanbul kulubünün bu twinnigi için Hollywood un en güzel tepesindeki evinde tüm kulüp üyelerine davet vermesi idi.

Bu seyahatin bir güzel yönüde Istanbul kulübü üyeleriyle birlikte tüm Türkiyedeki Skal külüplerinin davetli olması ve Izmir Skal kulübünden Çeşme Albano otelinin sahibi Mustafa Eryaman ve eşi Zeynep Eryaman ile Sevilen şaraplarının sahibi Murat Güner ve eşi Hatice Günerin de katılımı idi.

Istanbul kulübünün tüm etkinliklerine eksiksiz katılan ve destek veren Kadir Eriş ve kızı Zühal Eriş de bu seyahatin renkli simaları oldu.Kadir Erişin 80.inci yaşı Holly wood un en güzel tepesinde kutlandı.Kulübümüze desteğini eksik etmeyen üyelerimizden Afet Aktürk ve ablası Duygu Anapa bu seyahati tüm katılanlara eşsiz kıldı.Anapa kardeşler bu seyahatin melekleri idi.

Kulübümüzün genç ve yeni üyelerinden Zeynep Çiloğlu ve eşi Serdar Çiloğlu bu seyahatte tüm üyeler ile o kadar güzel kaynaştıki, son geceyi ayrı geçirince tüm grup onları özledi. Özkan Derbend Los Angeles de başka bir programı için bulunmasına rağmen hem Mok Singh in evindeki yemeğe hem de gala gecesine kız kardeşi Suzan ile katılması herkesi mutlu etti.

Istanbul külübünün üyeleri olan Cem Aslantaş,Dilek Gürsel ve Vedat Bayrakın eşi Sena Bayrak bu seyahate dostluklarıyla değer kattılar. Bu kadar uzağa zaman ve kaynak ayıran grubun 2 günlük Las Vegas kaçamağı da hoş oldu.

Böylesine önemli bir Uluslararası ilişkiyi başlatan Istanbul Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulunu kutluyor Paris,Roma ve Los Angeles den sonra sıranın hangi Uluslararası Skal Kulübü ile twinning e geldiğini merak ediyoruz.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.