01 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

İSTANBUL TURİZM FUARI 4-5 EKİM’DE İSTANBUL KONGRE MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞECEK

Volkan Ataman; “Turizm sektörünün bütün renklerini 2 günde bir araya getirecek İstanbul Turizm Fuarı’nı 4-5 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde yapacağız. 2023 yılının sektör değerlendirmesini ve 2024 yılının beklentilerini masaya yatıracağız” dedi.

İstanbul Turizm Fuarı 4-5 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde Gerçekleşecek

09 Mayıs 2023 Salı 10:44

TURİZMİNSESİ


FUARIMIZ 2 GÜN SÜRECEK ZAMAN VE PARA KAYBINI ÖNLEYECEĞİZ

Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman; “İstanbul Turizm Fuarı basın toplantısına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere fuar ve etkinlikler düzenliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz fuarlar ve Dream Project markamız ile yeni vizyon ve trendleri yıllardır sektörle buluşturuyoruz.

volkan-ataman-istanbul-turizm-fuari-itf.jpg

Ace of Mice fuarını yıllardır düzenliyoruz. İstanbul Turizm Fuarı 4-5 Ekim 2023 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar için özel bir B2B platform hazırlıyoruz. Fuar kapsamında Turizm Zirvesi başlatacağız. 2 gün süren bir fuar yapacağız ve zaman ve para kaybını önleyeceğiz. Kısaca  turizm sektörünün bütün renklerini 2 günde bir araya getireceğiz.

volkan-ataman-istanbul-turizm-fuari-itf-001.jpg

2023 sektör değerlendirmesi 2024 yılının beklentilerini masaya yatıracağız. Yapay zeka ile ilgili bir oturumumuz olacak ve Ouchhh Stüdyo firması ile işbirliği yaptık yapay zeka ve yeni medya üzerine özel 4 isim gelecek. 220 firma stant, 100’ün üzerinde global Hosted Buyer ve 15.000’den fazla profesyonel katılımcıyı hedefleyen bir fuarımız olacak.

volkan-ataman-istanbul-turizm-fuari-itf-002.jpg

Halk için değil, profesyoneller için bir fuar olacak. İstanbul’da gerçekleştiği için adı İstanbul Turizm Fuarı ama hedefimiz Türkiye. Nisan ayında Kıbrıs’ta, Ekim ayında İstanbul Turizm Fuarı’nda (İTF), Aralık ayında da Antalya’da olacağız. İddialı bir fuar hazırlıyoruz. JOLLY firması İstanbul Turizm Fuarı’nın %60 ortağı. THY ve TÜRSAB ile işbirliklerimiz devam ediyor” diyerek sözlerini noktaladı. Volkan Ataman basının sorularını yanıtladı. 

volkan-ataman.jpgOuchhh Stüdyo Kurucusu Ferdi Alıcı fuar için yaptıkları işbirliği hakkında bilgi aktardı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.