22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSTANBUL'DA ARTIK BİR EVİNİZ VAR

Artik, hem bireyler hem de firmalar Istanbul'daki kisa sureli konaklamalarinda, oteller yerine Esyali Ev Kiralamayi tercih ediyor

İSTANBUL'DA ARTIK BİR EVİNİZ VAR

12 Ekim 2011 / 16:31

TURİZMİN SESİ


Istanbul'da, uygun fiyatlarla kaliteli konaklama yapabilirsiniz.
Dairelerimiz Kurtkoy, Kadikoy, Balat, Atakent, Atakoy, Aksaray,
Maslak, Taksim, Besiktas bolgelerinde bulunmaktadir. Bu kampanyamizin suresi 22-10-2011 tarihinde dolmakta olup, minimum daire kiralama suresi 3 gundur.

200 - 250 KİŞİLİK GRUPLARA KONAKLAMA İMKANI
Şirket olarak; seminer, iş görüşmeleri, staj vb. toplu proseslerde 200-250 kişiye varan konaklama imkanı tarafımızdan sağlanabilmektedir.

FARKLI BÖLGE SEÇENEKLERİ
Fuar alanlarına (CNR, Tüyap, Kurtköy) ve havalimanlarına (Atatürk ve Sabiha Gökçen) yakınlıkları ile size kolaylık ve konfor sağlayabilecek olan farklı bölge seçeneklerimiz mevcut. Bölge seçeneklerimizi evlerimiz kısmında inceleyebilirsiniz.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME VE TAKSİT İMKANI
Kredi kartı ile ödeme konusunda tüm İşbankası, Garanti ve Yapı Kredi Bankası kredi kartlarına vade farksız 3 ay taksit yapabilme imkanınız mevcuttur. 3 ay üstü içinse vade farkı alınmaktadır. Evinizin kapısı Kale Kilit'in X10 Serisi ile güvence altında...

STOPAJ YERİNE KDV ÖDEME
Ev kiraladığınız zaman muhasebe hesaplarınızda stopaj vergisi ödemek yerine kdv'yi ödeyebilirsiniz. Kdv'yi gider olarak gösterebilme şansınız olduğundan, daha hesaplı bir tercih yapmış olursunuz.

HAVALİMANLARI VE OTOGAR'DAN ÜCRETSİZ TRANSFER HİZMETİ
Havalimanlarından (Atatürk ve Sabiha Gökçen) ve Otogar'dan ekstra bir ücret talep etmeden sizi alıp evinize kadar getiriyoruz. Çıkış zamanınızda da tekrar havalimanlarına ya da Otogar'a bırakabiliyoruz. İstanbul'un yabancısıysanız ya da aracınız yoksa, bu hizmetimiz tam sizin için...

UYGUN METREKARELER
36 metrekare tek oda (stüdyo) dairelerden başlayıp
94 metrekare 2 + 1 dairelere kadar çeşitlerimiz mevcuttur. Konaklama isteğinizi kişi sayısına göre belirleyip, evlerimizin türlerine ve lokasyonlarına, evlerimiz bölümünden bakabilirsiniz.

ARAÇ KİRALAMA
Şirketimizden ev kiraladığınızda, +69 TL'lik bir fark ile 2011 model otomobillerimiz hizmetinizde olacaktır. Bu hizmet sadece ev kiraladığınız zaman kullanılır.

HAFTADA BİR GENEL TEMİZLİK İMKANI
Temiz bir eve girdikten sonra, minimum 1 hafta kalacaksanız, bir genel temizliğinizde herhangi bir ücret talep edilmeden tarafımızdan yapılmaktadır.

7/24 DESTEK
Kiralama sistemimiz hakkında bilgi almak ya da ev içerisinde çıkabilecek olan problemlere çözüm bulmak amacıyla bizleri iletişim bölümündeki telefonlarımızdan 7/24 arayabilirsiniz.

OPSİYONEL UZATMA İMKANI
Konaklamanız esnasında, daha önceden belirlemiş olduğunuz kalış süresinin uzaması durumunda opsiyonel uzatma imkanı tarafımızdan öncelikli olarak size tanınmaktadır.

www.istanbuldakievim.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.