06 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSTANBUL'DA FİYAKA'LI GECELER BAŞLIYOR

Avrupa’nın en gözde mekanlarının İstanbul’daki muadili olarak anılan Fiyaka Club, 19 Ekim 2012 Cuma gecesi, Tarihi Yarımada'nın güzelliğiyle bütünleşen manzarası eşliğinde yeni sezona eğlence dolu bir parti ile merhaba diyecek

İSTANBUL'DA FİYAKA'LI GECELER BAŞLIYOR

13 Ekim 2012 / 09:58

TURİZMİN SESİ


Mekan, ünlü DJ Fatih Yaman’ın canlı performansı, dans şovları, dekorasyonu ve renkli ortamıyla konuklarını 23:00-04:00 saatleri arasında eğlenceyle buluşturacak. Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek parti, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini de ağırlayacak.Sonbahar ve kışın en çok konuşulacak mekanlarından olacak Fiyaka Club, ayrıca her çarşamba karaoke parti, cuma ve hafta sonu ise özel etkinlikleriyle 23:00-04:00 saatleri arasında geceleri farklı kılıyor. Mekan, doğum günü, bekarlığa veda ve her türlü kutlama ve partiler için de nezih bir ortam sunuyor.

Nisan ayında kapılarını açan Fiyaka Club, 14:00-22:30 saatleri arasında ise, arkadaşları ve ailesiyle keyifli zamanlar geçirmek isteyenlere kapılarını açıyor. Şehir telaşından uzak, modern ve özgün tarzıyla dikkat çeken mekanın menüsünde, pek çok farklı lezzet, alkollü ve alkolsüz içecek seçeneği yer alıyor.Fiyaka Club, etkinliklerden haberdar olmak isteyenler için www.clubfiyaka.com web adresinin yanı sıra facebook.com/FIYAKALOUNGECLUB  ve twitter.com/ClubFiyaka  sosyal ağları üzerinden takip imkanı sunuyor.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.