22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İSTANBUL’UN EN BÜYÜK OTELİ

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, Toplantı Odalarıyla da İstanbul’un En Büyük Oteli

İstanbul’un En Büyük Oteli

22 Ocak 2016 / 15:29

TURİZMİN SESİ

Hilton İstanbul Bomonti, 85’i süit 829 odasıyla misafirlerine üst düzey bir konaklama, yeme içme ve SPA deneyimi yaşatırken binlerce kişiyi İstanbul’un en büyük salonunda ağırlayabilmesi özelliğiyle de benzersiz bir hizmet veriyor. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, ayrıcalıklı konumuyla büyük gruplara aynı anda konaklama imkanı sağlarken onlara çok özel bir yeme içme deneyimi de yaşatabilen eşsiz bir otel.  Hilton İstanbul Bomonti, SPA ve Fitness Center ve diğer hizmetleriyle misafirlerini mutlu ederken, binlerce kişiyi otelden kongre merkezlerine transfer edilmelerine gerek kalmadan, kendi dev toplantı salonlarında ağırlayabiliyor.

Tamamı 34 katlı Hilton İstanbul Bomonti, 3.200 kişi kapasiteli İstanbul’un en büyük kolonsuz balo salonu olan Grand Balo Salonu ve diğer toplantı odaları ile çok farklı. Grand Balo Salonu, 2.371 m² büyüklüğü ve iki tırı aynı anda içine alabilen yükleme alanı ile dev organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Otelin gün ışığı alan 885 m2’lik Cyrstal Balo Salonu ise 1.000 kişilik grupları düğünlerde ve etkinliklerde ağırlayabiliyor. Toplam 6.350 konuğu ağırlama kapasiteli 12.000 m²’ye yayılan konferans ve etkinlik alanına sahip otel, İstanbul’un tüm önemli iş, alışveriş, eğlence ve kültürel noktalarının yanı başında bulunuyor. Hilton İstanbul Bomonti 50 m²’den 265 m²’ye kadar farklı kapasitelerde ve 8 tanesi gün ışığı alabilen toplam 32 toplantı salonuyla hizmet veriyor.
 
Otelin 34. katındaki eşsiz panoramik İstanbul manzarası ile çok özel buluşma alanlarından birini de Summit Suite oluşturuyor. 170 m² alanı ve 100 kişi kapasitesiyle misafirlerini ağırlayan Summit Suite’in dışında, panoramik Boğaz manzaralı Summit Boardroom toplantılarınızı muhteşem bir keyfe dönüştürüyor. Hilton İstanbul Bomonti toplantı odaları IT hizmetlerinde en yeni teknolojileri kullanıyor. Otel, 2 GB simetrik fiber optik bağlantısı ile hem kablolu hem wifi imkanı veren altyapıya sahip. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.