28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

İSVEÇLİ MÜSLÜMAN ŞARKICI MAHERZAİN İSTANBUL’DA

Dünya ekonomisine yön veren işadamlarını bir araya getiren MÜSİAD Uluslararası Fuarı aynı zamanda dünyada büyük ün kazanan bir sanatçıyı da ağırlayacak

İSVEÇLİ MÜSLÜMAN ŞARKICI MAHERZAİN İSTANBUL’DA

25 Kasım 2014 / 11:28

TURİZMİN SESİ

Müslüman ülkelerde çok sevilen ve albümleri büyük satış rakamları yakalayan şarkıcı MaherZain fuarın ilk gününde vereceği konserle fuara renk katacak. MaherZain, iki albümünde 6 farklı dilde seslendirdiği şarkılarıyla ve mükemmele yakın Türkçesiyle söylediği 7 şarkısıyla dinleyenleri kendine hayran bırakıyor. Özellikle gençlerin büyük bir beğeni kazanan MaherZain konseri merakla bekleniyor. 

lubnan-asilli-isvecli-musluman-sarkici-maherzain,maherzain-konseri,-15.-musiad-uluslararasi-fuari,-2.jpg
 
İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 500 yerli ve yabancı katılımcı firmayı, 102 ülkeden 7 bin seçkin işadamını, 200 bin yerli ziyaretçiyi ve 1.000 katılımcı firmanın stant açacağı100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getirecek.
 
Şarkılarını 6 dilde söylüyor
MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın ilk günü 26 Kasım 2014 tarihinde CNR Expo Salon 2önemli bir konsere ev sahipliği yapacak. Müslüman dünyasında büyük bir üne kavuşan Lübnan asıllı İsveçli R&B şarkıcısı MaherZain sahne alacak. Şarkılarını İngilizce, Fransızca, Arapça, Türkçe, Malay ve Endonezya dilleri olmak üzere tam 6 dilde seslendiren MaherZain, iki stüdyo albümü bulunuyor.
 
7 Türkçe şarkısı var
İlk albümü 2009 yılında ThankYou Allah (Teşekkürler Allah) ismiyle piyasaya süren MaherZain, kısa sürede uluslararası çapta bir başarı elde ederek 2012 yılında ise ikinci albümünüForgive Me (Beni Bağışla) ismiyle çıkardı.Bu iki albümde toplam 7 Türkçe şarkı söyleyen MaherZain mükemmele yakın Türkçesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakıyor. 15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı giriş davetiyesi sahibi olan kişiler 26 Kasım Çarşamba günü CNR Expo Salon 2’de konsere katılabilecek. MaherZain Resmi YouTube Kanalı: http://goo.gl/pj9I3 /www.maherzain.com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.