22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ITB BERLİN'DE SEYAHAT SEKTÖRÜNÜN LİDER BEYİN TAKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ITB Berlin Convention 2023’de  yaklaşık 400 konuşmacı ve 200'den fazla oturum olacak

ITB Berlin'de Seyahat sektörünün lider beyin takımı için geri sayım başladı

28 Şubat 2023 Salı 10:50

TURİZMİN SESİ


ITB Berlin Convention 2023'teki konuşmacılar gözlerini turizm endüstrisinin geleceğine dikti. 7 - 9 Mart tarihleri arasında seyahat endüstrisinin önde gelen düşünce kuruluşundaki 400'den fazla uzman, en son görevler ve zorluklarla ilgili uzmanlık bilgilerini paylaşacak turizm sektörüyle karşı karşıya gelecek. Salon 7.1a ve 7.1b ile Salon 6.1 ve 3.1'deki toplam dört kongre aşamasında 200'den fazla oturumdan oluşan geniş kapsamlı tema parçalarında , etkinliğin bu yılki sloganı olan ' Dönüşümde Ustalaşmak ' odak noktası olacak.

ITB Berlin Convention 2023'ün ziyaretçileri, çok sayıda büyüleyici açılış konuşması, CEO röportajı, panel, sunum, tartışma turu ve ödül sunumları bekleyebilir. 7 Mart Salı günü saat 14.45'te Salon 7.1a'daki Future bölümünde Euromonitor International'ın kıdemli endüstri yöneticisi Caroline Bremner 'Seyahat için geleceğin teknolojileri – Sırada ne var?' hakkında konuşacak. Diğer şeylerin yanı sıra, metaverse'nin yeni bir satış kanalı mı, hatta başlı başına bir seyahat deneyimi mi olduğunu soracak.
Mevcut dönüşüm süreçlerine odaklanma

7 Mart'ta Tur Operatörü ve Seyahat Satışları bölümü , tur operatörlerinin ve seyahat satışlarının mevcut dönüşüm süreçleri sonucunda karşılaştığı zorlukları ele alacak. Saat 15:00'te Salon 7.1b'de Hotelplan Group CEO'su Laura Meyer bir açılış konuşması yapacak. Takip eden panel tartışmasında, rezervasyon ve seyahat davranışlarındaki en son gelişmelere ve değişimlere ve yenilikçi iş uygulamalarına odaklanacak. Panelde ayrıca Erwan Corre (Worldia'nın kurucu ortağı), Traci Mercer (Sabre'de Konaklama, Kara ve Deniz Kıdemli Başkan Yardımcısı) ve Casper Urhammer (CEO, FTI Group Tur Operatörü) yer alacak.

Daha sonra saat 16:00'da Travel Data + Analytics GmbH İş Geliştirme Direktörü Roland Gassner 'Bağlantılı Geziler ve paket turlar – pazar gereklilikleri ve teknik olanaklar' konulu bir konferans verecek. Bunu ayrıca bir panel takip edecek. Stefan Baumert (CEO, TUI Deutschland GmbH), Dr. Ute Dallmeier (genel müdür, First Reisebüro Mönchengladbach GmbH), Ömer Karaca (genel müdür/COO Schmetterling International GmbH & Co. KG), Frank Oostdam (ECTAA başkanı) yer alacak. ve Ralph Schiller (CEO FTI Group).

7 Mart Salı günü Salon 7.1'de Carrier & Cruise pisti , dönüşümü servis sağlayıcıların bakış açısından inceleyecek. Lufthansa Group Bölge Yönetimi Ana Pazarlar, Küresel Program, Araçlar ve B2B Hizmetten Sorumlu Başkan Yardımcısı Jürgen T. Siebenrock, öğlen 12'deki açılış konuşmasında, havacılıktaki teknik yeniliklerin yarının müşteri yolculuğunu nasıl şekillendirebileceğine bakacak.

Aynı gün saat 11.20'de Salon 3.1'de Diversity & Inclusion pistinde , Karayip Turizm Organizasyonu Birleşik Krallık ve Avrupa Bölümü CEO'su Carol Hay, The Lalit Suri Hospitality Group icra direktörü Keshav Suri, Planet Abled'in kurucusu Neha Arora , ve otel ikramları CEO'su Kasia Pankowska 'Turizm pazarlamasında çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık' hakkında konuşacaklar. Saat 13.05'te 'Barış ve turizm: turizmde jeopolitiğin rolü' başlıklı bir panel gerçekleştirilecek. Russell Lord (kıdemli seyahat danışmanı, Kenes Tours Global Services), Theresa Quiachon (kıdemli danışman, Löning – İnsan Hakları ve Sorumlu İşletme), Natalia Turcanu (Turizm Endüstrisi pazarlama müdürü, RCRA Moldova) ve Petra Thomas (GF Forum) katılacak. Anders Reisen). Sürdürülebilir turizm ve teknolojik trendler

7 Mart Salı günü yapılacak olan Sustainable Destination parkurunda sürdürülebilir turizme odaklanılacak. Saat 15.45'te Salon 3.1'de bir panel 'Sürdürülebilir Batı Balkanlar' başlığı altındaki konuları veya alternatif olarak yerli toplum temelli turizmi çevreleyen diğer konuları tartışacak. 8 Mart saat 14.00'te Salon 3.1'de Gençlik, Macera ve Dış Mekan pistinde 'GenZ ve seyahatin dönüşümü'ne odaklanılacak.

Fuardaki eTravel Sahnesinde teknolojik trendler ana tema olacak. 7 Mart Salı günü saat 11.00'de Lea Jordan'ın ( techtalk.travel kurucu ortağı) moderatörlüğünü yaptığı bir panel 'Seyahati etkileyen teknoloji trendleri – Neler geliyor, sektörü ne şekillendiriyor?' diye soracak. Konular, blok zincirleri, Nesnelerin İnterneti, makine öğrenimi, yapay zeka, ChatGPT ve Web3'ü içerecektir. Katılanlar arasında Sciant'ta Seyahat ve Konaklamadan sorumlu başkan yardımcısı Shafquat Khan da yer alacak. Saat 12.30'da 'Bağlantılı ticaretin geleceği' konulu bir tartışma takip edecek. Planet Otelcilikten Sorumlu Başkan Lennert De Jong, "Sürtünme - dijital yerli konuklar için bilinmeyen bir kavram"ı tanıtacak.

Her zamankinden daha güncel: turizmde beceri eksikliği 8 Mart Çarşamba günü Future Work rotası, beceri ve personel eksikliğinin nasıl aşılacağı konusunda yönlendirme sağlamayı amaçlayacaktır. Saat 14.00'te Salon 7.1b'de Phocuswright'ta Araştırma ve Ürün Stratejisinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Charuta Fadnis, üst düzey turizm yönetiminde kadınların neden hala istisna olduğunu inceleyecek. Saat 16:00'da, en iyi üç uygulamayı örnek alarak, TikTok Seyahat Lideri Michael Schumacher, yeni gelenler ve profesyoneller arasında veya önde gelen mobilite şirketleri ve orta ölçekli oteller arasında turizme olan hayranlığın nasıl başarılı bir şekilde sürdürüleceğini açıklayacak. Ayrıca Stefanie Berk (CMO DB Fernverkehr) ve Christian Rex (yönetmen, Paulinen Hof Seminarhotel) konuşmacı olarak yer alacak.

8 Mart günü saat 10.40'ta Salon 7.1a'da Pazarlama ve Dağıtım bölümünde , Seyahat Reklamları (Google) Ürün Yönetimi Direktörü Michael Trauttmansdorff açılış konuşmasını yapacak ve yeni müşteri yolculuğunun yanı sıra nasıl şirketler, nerede olurlarsa olsunlar gezginlerle iletişim kurabilir. Ardından, 11.45 - 12.05 saatleri arasında Salon 7.1a'da Trip.com Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Konaklama İşletmesi CEO'su Ray Chan, 'Dünyayı Yeniden Bağlamak' hakkında konuşacak.

9 Mart Perşembe günü Sorumlu Turizm parkurunda bugün ve şimdi, gelecek ve turizmde yeni normale odaklanılacak. Salon 7.1'de saat 22.30'da tema gününün açılışını Prof. Dr. Dr. hc yapacak. çok Önde gelen bir iklim bilimcisi ve Potsdam İklim Etkisi Araştırma Enstitüsü'nün (PIK) onursal direktörü Hans-Joachim Schellnhuber. Soracağı soru 'Turizm: Dünyayı tadını çıkarırken koruyabilir miyiz?'. Saat 14.10'da Dr. Sreeja KG (Araştırma Direktörü, EQUINOCT), Lars Peter Nissen (ACAPS Direktörü), Gopinath Parayil (The Blue Yonder CEO/COO/başkanı) ve Shannon Stowell'ın (ATTA) yer aldığı bir panel gerçekleştirilecek. seyahat destinasyonlarında iklim direnci ve iklim sorumluluğunun birlikte nasıl sağlanacağına bakın.

Prof. Harald Pechlaner, 9 Mart 2023 Perşembe günü saat 10.30'da Salon 7.1b'de Destination Track'te yapacağı açılış konuşmasında tartışmalı bir konuyu gündeme getirecek: 'Destination Thinking hala son teknoloji mi?' Diğer şeylerin yanı sıra, Destinasyon Yönetim Organizasyonunun (DMO) kendi görüşüne göre neden yeniden düşünülmesi gerektiğini açıklayacaktır.

9 Mart Perşembe günü Ağırlama bölümünde , konaklama sektöründeki mevcut zorluklara odaklanılacak. Selina'nın baş büyüme sorumlusu ve kurucu ortağı Daniel Rudasevki'nin saat 14.30'da Salon 7.1b'de yapacağı açılış konuşmasının başlığı 'Misafirperverlik ve toplum - deneyimden anlama'. Saat 16.45'te Hospitality parkuru, geleceğe ve bu sektöre yön verecek yeniliklere dair söyleşi turu ile sona erecek. Dirk Bakker (Hollanda CEO'su ve Hotels EMEA Colliers başkanı), Sarah Cojacaru (Dunya Living'in kurucu ortağı), Patrick O'Meara (İş Geliştirme Başkanı, Sustainable Hospitality Alliance) ve Matthijs Welle (Mews CEO'su) katılacak. .

İş seyahati ve medikal turizm / sağlıklı yaşam pazarları nasıl gidiyor?

'İş seyahati geri döndü. Peki buradan nereye gidiyoruz?' Bu soru, Susanne Neufang'ın (Küresel İş Seyahati Derneği CEO'su), 9 Mart Perşembe günü saat 15:00'te İş Seyahati bölümünde tartışacağı ve küresel iş seyahati pazarının mevcut ve gelecekteki durumuna ilişkin içgörüler sunacağı ve bakacağı sorudur. 8 Mart Çarşamba günü saat 11.45'te Joachim Schmidt (yönetmen, Egencia GmbH), önemli bir büyüme kaydeden hibrit işyeri modelleri ışığında iş seyahatinin ne kadar önemli olduğunu inceleyecek.

9 Mart Perşembe günü saat 12.45'te, Salon 3.1'deki ITB Berlin Convention 2023'teki MICE pistinde , Felix Kurumsal ve MICE başkanı Jan Czyszke, etkinlik mekanlarının kurumsal beklentileri nasıl şekillendirebileceğini, karşılayabileceğini ve aşabileceğini inceleyecek. gelecekte müşteriler. Saat 11.45'te, en iyi uygulama örnekleriyle birlikte, başlangıç kuluçka merkezlerinin endüstrinin geleceğini şekillendirmeye ve değiştirmeye nasıl yardımcı olabileceğine odaklanılacak.

9 Mart günü saat 15.00'te Salon 3.1'de Medical Wellness & Health parkurunda , spor ve sağlık arasında büyük sinerjiler oluşturmanın yollarını tartışacak olan 'UNWTO yuvarlak masa tartışması: Spor turizmini sağlığa bağlamak' tartışması yer alacak. Panele Patrick Torrent (İdari Direktör, Katalan Turizm Kurulu), Simone Zangrodnik (European Historic Thermal Towns Association EHTTA İcra Direktörü) ve Türkiye ve Hırvatistan'dan temsilciler katılacak. Dünya Turizm Şehirleri Vakfı (WTCF), ITB Berlin Konvansiyonuna ev sahipliği yapıyor. Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı, Salon 7.1a'daki Turuncu Sahne ve ITB Sorumlu Turizm parkurlarının ortağıdır. Flughafen Berlin-Brandenburg (BER), ITB Berlin'in resmi Havaalanı Ortağı ve Carrier & Cruise pistinin Pist Sponsorudur. Google, Pazarlama ve Dağıtım yolunun sponsorudur.


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.