22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İTÜ EMÖS “DİJİTAL DÜNYA

İTÜ EMÖS “DİJİTAL DÜNYA” konusu ile “Teknolojinin Hayata ve İş Dünyasına Entegrasyonu” Sempozyumu başladı

İTÜ EMÖS “DİJİTAL DÜNYA

23 Şubat 2012 / 07:53

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT


Şirketlerin her bireyinin, sosyal medya ve dijital mecralarda kendisini güçlü hissedebilmesi, dijitalin gücünü kullanarak çalışmalarını yönetmesi kaçınılmaz. Bu amaçla gençleri bir araya getirip profesyoneller ile buluşturan sempozyuma ilgi çok yoğun oldu.

Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu'nun 19. sunda endüstri mühendisliği öğrencilerini bir araya getirilerek bünyesindeki proje yarışması ve sempozyum oturumları ile güncel konular tartışılıyor.EMÖS, Türkiye'nin 52 farklı üniversitesinden Endüstri Mühendisliği ve Yönetim Bilimleri Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerinin katılımını hedefliyor.

19. EMÖS, United People CDO Emre Faks 'ın moderatörlüğünde” Dijitali Bilmiyorsanız Yarın Var Olamayacaksınız ! “ konulu oturumu ile başladı.

Google Türkiye Ülke Direktörü Bülent Hiçsönmez, Peak Games Pazarlama Direktörü Kasım Zorlu , Avea Dijital & İçerik Servisleri Birim Müdürü Ömer Lütfi Diri ile bilişim dünyasına dair keyifli bir sohbet gerçekleştiren Emre Faks , esprileri ile de oturuma renk kattı. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübünü Turizminsesi Ekibi olarak tebrik ediyoruz ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.


İTÜ EMK :
Barış Sevcan Yönetim Kurulu Başkanı, Ayşen Kaptan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Gülbin Piribaş EMÖS Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Mehmet Berkay Önen Genel Sekreter, Serdar Demireren Sektör Günleri Lideri, Özgür Erol Sosyal Aktiviteler Komisyonu Lideri, Eren Gürer UçArı Proje Lideri, Can Yılmazİnsan Kaynakları ve Dış İlişkiler Komisyonu Lideri, Seçil EgenMezunlarla İlişkiler ve Enformasyon Komisyonu Lideri , Hasan Hüseyin Ertürk Eğitim Komisyonu Lideri.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.