22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

İYK’DE DENİZDE YELKEN ÇİÇEKLERİ

İstanbul Yelken Kulübü tarafından 20-21 Ağustos 2011tarihinde düzenlenen “Cumhurbaşkanlığı Kupası” kapsamında yapılan Match Race yelken yarışa adını veren Kaya Ropes kupası ödülleri yapılan bir törenle ekiplere verildi

İYK’DE DENİZDE YELKEN ÇİÇEKLERİ

22 Ağustos 2011 / 17:59

TURİZMİN SESİ-YILMAZ PARLAR


20-21Ağustos'ta Fenerbahçe açıklarında kurulan rotada eleme usulü turnuva olan Match Race yarışında ekipler performanslarını sergilediler. Zorlu mücadele sonrası Yunanlı ekip kupanın sahibi oldu. Kupa ve plaket haricinde ilk kez para ödülü verilen yarışmada birinci ekibe 1500 Avro ikinciye 750 avro ve üncüya 500 avro verildi.

1.takım ;Andreas karalis, Spiros venetsianos, Alex moggadham, Nikos samartzis

2.takım; Oğuz ayan, Arda Baykal, Serdar Çalışkan, Can koçak

3.takım; Celal tümşen, Canberk Karahan, Berkcan biren, Alp Demiralp

Halatın kullanıldığı tüm sektörlerin başlarında yer alan Kaya Ropes, yelken sporu içinde özel yarış halatlarıyla yerli ve yabancı organizasyonlara katılıyor. Kaya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya ve İstanbul Yelken Kulübü Başkanı Dr. Seyhun Binzet ile yaptığımız özel görüşmede Kaya Gurubun uluslar arası standartlara uygun üretim yaptıklarını ve 20 den fazla Ülkeye ihrac ettiklerini.

Sosyal sorumluluk projelerin doğrultusunda İYK ile yelken sporun gelişmesi için tüm destekle sürdürebilir bir kararlıkta olduklarını bilgileri aldık. İstanbul Yelken Kulübü Başkanı Dr. Seyhun Binzet Kaya Grubu'nun yelken sporuna verdiği büyük destekler örnek teşkil edercesine başka firmalarında desteğinin arttığını tekne sayısında artış olduğunu, bu sayede yelken sporuna katma değer getirdiğini dile getirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.