23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

JET AİRWAYS UÇUŞLARINDA ÖDÜL VAR

Türk Hava Yolları, Jet Airways ile Özel Yolcu Program ortaklığı anlaşması imzaladı

JET AİRWAYS UÇUŞLARINDA ÖDÜL VAR

07 Temmuz 2009 / 12:35

TURİZMİN SESİ


7 Temmuz 2009'dan itibaren geçerli olacak olan anlaşma ile birlikte Türk Hava Yolları'nın Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyeleri Jet Airways ile gerçekleştirecekleri uçuşlardan mil kazanabilecek, millerini Jet Airways uçuşlarında ödül bilete dönüştürebilecekler.

Aynı şekilde Jet Airways JetPrivilege üyeleri de Türk Hava Yolları uçuşlarından mil kazanabilecek ve milleriyle ödül bilet alabilecekler.

Miles&Smiles üyelerine 24 havayolunda mil kazanma ve harcama imkanı sağlayan Türk Hava Yolları, Özel Yolcu Programı ortaklığı yaptığı havayollarının sayısını Jet Airways ile birlikte 25'e yükseltti.

JetPrivilege üyeleri, Türk Hava Yolları'nın 36 iç hat ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Amerika'da olmak üzere 116 dış hat noktasına gerçekleştirdiği uçuşlarda mil kazanıp milleri ile ödül bilet alabildikleri gibi, Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri de Jet Airways'in Hindistan'da 45 ve Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da 18 noktaya gerçekleştirdiği uçuşlarda mil kazanıp, ödül bilet alabilecekler.

Türk Hava Yolları uçuşları ve ücretlerine ilişkin her türlü ayrıntılı bilgiye 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi'nden, www.thy.com  adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.