22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KADINLARA N’FES KARŞILAMA

Zengin menüsü, kaliteli hizmeti ile Ataşehir’in kalbinde yer alan n'fes cafe & kitchen, Dünya Kadınlar gününe çok özel menüleriyle hazırlanıyor

Kadınlara N’fes karşılama

23 Şubat 2016 / 16:00

TURİZMİN SESİ

Baharın kapımızı çaldığı, bugünlerde N’fes’in işletmecisi Ejder Akarsu, 8 Mart Dünya Kadınlar gününe çok özel bir gün hazırlıyor.N’fes’in işletme müdürü Burhan Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar günü rezervasyonlarımızı almaya başladık. Oldukça talep var. Bu yüzden bizde çok iddialı menülerle  tüm kadınlarımızın bu özel gününde onları ayrıcalıklı olduklarını hissettirecek bir proğramla kutlayacağız. Bu özel günde tüm kadınlarımıza hizmet ederek, Kadınlarımızın  sadece bu güzel günün keyfini çıkartmalarını sağlayacağız. 

nfes-cafe--kitchen,-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-,ejder-akarsu,-burhan-sahin,master-chef-arif-akturk,5.jpg
 
Haftanın 7 günü 08:00-02:00 saatleri arasında Türk ve Dünya mutfağından oluşan geniş menüsüyle Ataşehir Ağaoğlu Andromeda Gold altında hizmetinizde…Master Chef Arif Aktürk,  kışın keyfini yaşatmaya ve mevsimin en taze  lezzetlerini  misafirlerine eşsiz bir deneyim ile sunmaya devam ediyor.
 
nfes-cafe--kitchen,-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-,ejder-akarsu,-burhan-sahin,master-chef-arif-akturk,3.jpg
 
Lezzet avcılarının yeni durağı olan n'fes cafe & kitchen, Senelerin deneyimine sahip Master Chef Arif Aktürk, ve farklı mutfak kültürlerin tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar gününde büyülemeye hazırlanıyor.
 
nfes-cafe--kitchen,-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-,ejder-akarsu,-burhan-sahin,master-chef-arif-akturk,1.jpg
 
8 Mart Dünya Kadınlar gününde iyi bir başlangıç için; Akdeniz Yeşillikleri, Kinoa, Firik Bulguru, Maş Fasulyesi, nar julyen doğranmış salatalık Tabbouleh (Maydonoz, Taze Nane, Kırmızı Soğan, Domates) ve Zeytinyağlı Limon Sostan oluşan Kinoalı Tahıl Salata N'fes Cafe & Kitchen'da  deneyebilirsiniz
 
nfes-cafe--kitchen,-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-,ejder-akarsu,-burhan-sahin,master-chef-arif-akturk,.jpg
 
 
Şık ve klasik tasarımı ve Dünya mutfağından seçilmiş menüsü ile hizmet veren n'fes cafe & kitchen, Dünya Kadınlar gününe çok özel menüleriyle hazırlanıyorn’fes CAFE & KITCHEN; kültürel yapımızın izlerini taşıyan mimarisi, şık ve klasik tasarımı ile, yaz kış Nefes alabileceğiniz, huzurlu ve keyifli ortamında misafirlerini ağırlayacak bir mekan.
 
nfes-cafe--kitchen,-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-,ejder-akarsu,-burhan-sahin,master-chef-arif-akturk,6.jpg
 
8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel güne başlarken Türkiye’nin yöresel lezzetlerinden oluşan, özel olarak hazırlanmış farklı seçenekleri ile n’fes kahvaltı ile güne başlayabilirsiniz.
 
nfes-cafe--kitchen,-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-,ejder-akarsu,-burhan-sahin,master-chef-arif-akturk,4.jpg
 
Yada öğle ve Akşam dünya mutfağından  oldukça fazla seçeneğiniz bulunuyor. N'fes Cafe& Kitchen kısa sürede Anadolu yakasının buluşma noktası oluyor. N'fes Cafe & Kitchen, Türk ve Dünya mutfağından oluşan geniş menüsü ile haftanın 7 günü 08:00-02:00 saatleri arasında Ataşehir Ağaoğlu Andromeda Gold altında hizmetinizde ... https://www.turizminsesi.com/haber/kadinlara-nfes-karsilama-19720.htm
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.