22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KAMİL KOÇ TESCİLLENDİ

Şehirlerarası yolcu taşımacılığın köklü firmalarından Kâmil Koç, Tanınmış Marka olarak tescillendi.

KAMİL KOÇ TESCİLLENDİ

09 Nisan 2009 / 09:14

TURİZMİN SESİ


Dünya genelinde markası korunma altına alınmış olan Kamil Koç, bu konuda sektörde bir ilk Tescilli marka unvanına sahip olan Kamil Koç'un Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Ataç, hedeflerinin firmayı daha üst seviyeye taşımak olduğunu söyledi.

Müşteri memnuniyeti odaklı firmanın yolcu taşımacılığı sektöründeki ilkeli ve kaliteli hizmet anlayışıyla yoluna devam ettiğini belirten Ataç, 83 yıllık deneyimi ile Kamil Koç'un sektörün duayeni ve kurucusu olduğunu ifade etti. Ceyda Ataç, “Sektöründe getirdiği yenilikler ve innovativ çalışmalarla birçok ilke imza atmış köklü bir şirketiz. Biz Türk Patent Enstitüsü'ne yapmış olduğumuz başvuruyla ismimizi gerek bu sektörde gerekse Türkiye'deki ve dünyadaki diğer sektörlerde koruma altına almış olduk” dedi.

"Bizim için gurur verici"
Firma adına Türk Patent Enstitüsü'ne başvuruyu yapan ve Tanınmış Marka belgesini Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu'na teslim eden Destek Patent Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İskender de Tanınmış Marka belgesi almanın markalar için önemli bir statü olduğuna dikkat çekti.

Tanınmış Marka statüsüyle markanın korunma altına alındığını dile getiren İbrahim İskender, böylelikle marka isminin farklı amaçlar için kullanılmasının önüne geçildiğinin altını çizdi. İskender şöyle konuştu: “Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.'de 83 yıllık Cumhuriyet tarihiyle eş değer Türkiye'nin ve sektörünün önde gelen markalarından biridir. Onlar adına böyle bir başvuruyu sonuçlandırmak, bizim için de gururu vericidir.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.