22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KAPADOKYA DÜŞLER VADİSİ

Bölgeye çok hakim bir noktada bulunduğu için stratejik açıdan önemi büyük olan Düşler Vadisi Butik Hotel bölgedeki birçok vadinin yanı sıra Peribacaları'nın yanı başındadır

KAPADOKYA DÜŞLER VADİSİ

07 Temmuz 2010 / 19:53

TURİZMİN SESİ


Beyaz, Karankemer ve Zelve Vadisini ve Akdağ'ın eşsiz harmonisini gözlemleyeceğiniz bir konumdadır Kapadokya'nın eşsiz vadi güzelliğiyle bütünleşen bir butik oteldir.

Çevrede birçok lüks butik otel bulunması nedeniyle özellikle de zengin turistler tarafından tercih edilmesi bölgenin önemli bir turizm merkezi olmasını sağlıyor.

Vadilerin tablo gibi göründüğü bu yerde kendinizi düşler aleminde hissediyorsunuz.Düşler Vadisi Butik Hotel vadilere yakınlığıyla etrafı keyifle seyredebileceğiniz, hava hızla kararırken gecenin mavi rengine bürünmüş ve ışıklarla süslenmiş şekilde bir süre o güzel manzarayı seyrediyoruz dinlenirken çayınızı, kahvenizi içebileceğiniz özellikte geniş ve ferah bir terasta tatilin keyfine varıyorsunuz.

Sıcak yaz günlerinde serinlemeniz için taş ve kayadan oluşan double ve single odalarımızda rahatınız için tv, minibar, jakuzi ve müzik yayınımız bulunmaktadır.

Üçhisar'a. Uçakla, otobüsle veya kendi aracınızla, hatta trenle bile ulabilirsiniz, Tatilinizi Kapadokya'nın zirvesi Uçhisar'da geçirmek isterseniz Düşler Vadisi Butik Hotel'de biran önce rezervasyonunuzu yaptırmanızı tavsiye ederiz.


KAPADOKYA DÜŞLER VADİSİ
Tekelli Mah.,No:14, UÇHİSAR/NEVŞEHİR
Uçhisar/Nevşehir/Turkiye

Tel : +90 384 2193090
Fax: +90 384 2193091
CEP:0532 6213115
Email
kapadokya[email protected]  
[email protected]

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.