22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KARADENİZ’İN LEZZETLERİ RİXOS’TA

Yeşil ile mavinin benzersiz buluşma noktası Rixos Premium Belek 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Karadeniz Festivali değişik lezzetleri konaklayan misafirleri ve Akdenizlilerle buluşturuyor

KARADENİZ’İN LEZZETLERİ RİXOS’TA

09 Mayıs 2011 / 23:08

TURİZMİN SESİ
Rixos Premium Belek şefleri Akdeniz'e bir yenilik daha getiriyor. Sezon boyunca bölgelere has yemeklerin misafirlere sunulacağı festival haftasında bölgelerin tüm kültürel ve folklorik zenginlikleriye misafirler benzersiz bir yaz festivali yaşayacaklar. Tüm yaz sezonu boyunca devam edecek olan Türkiye'nin tüm bölgelerine has özelliklerinin tanıtılacağı festivaller ilk olarak Karadeniz Festivali ile 19-21 Mayıs tarihleri arasında başlıyor.

Akdeniz Bölgesinin incisi Rixos Premium Belek, Karadeniz Bölgesi'nin tüm güzelliklerini yaşama fırsatı sunuyor. Karadeniz'in eşsiz tatları Akdenizin güneşiyle Rixos Premiun Belek'in büyüleyici atmosferinde birleşiyor. Leziz, geleneksel Karadeniz yemeklerinin yanında, Karadeniz'in simgesi Horon ekibi de dans ve müzik gösterileri, konukları kendilerini Karadeniz'de gibi hissettirmeye hazırlanıyorlar.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı da Rixos Premium Belek'de kutlanıyor
Festival ile aynı tarihlere denk gelen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı da Rixos Premium Belek'in Sanat Meydanı'nda kutlanıyor. Karadeniz folklor gösterilerinin yanı sıra sürpriz Karadenizli sanatçıların konserleri, Bar Street Private Lounge performansları da 20-21 Mayıs tarihlerinde festivale renk katacaklar.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.