07 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KARAMANOĞLU, BOĞAZ'I YÜZEREK GEÇTİ

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından organize edilen "Boğaziçi Yüzme Yarışları" nın 22.si Kanlıca'da düzenlendi

KARAMANOĞLU, BOĞAZ'I YÜZEREK GEÇTİ

18 Temmuz 2011 / 13:28

TURİZMİN SESİ


"22. Boğaziçi Yüzme Yarışları"nda 750 yüzücü ve 250 kano ve kürekçi,
Kanlıca'dan Kuruçeşme'ye kıyasıya yarıştı. Bu sene Gondol, Kano ve Yüzme olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen yarışlar saat 09.30'da başladı.

12 kategoride gerçekleştirilen yüzme yarışına katılan 43 ülkeden 1084 sporcu Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'na ulaşabilmek için kulaç attı.

Yarışmaların sonuçlanmasının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren sporcular ödüllendirildi.  Skal Int Marmara Kulübü üyesi Bülent Karamanoğlu Boğaz'da 22 yıldır devam eden bir aktivite ile  İstanbul'un ortasından deniz geçen ve iki kıtanın arası yerleşmiş bir şehir olma özelliği ile dünyada eşi benzeri bulunmadığına dikkat çekti.

Skal Int Marmara Kulübü üyeleri Bülent Karamanoğlu'na destek vererek, finish noktasında karşıladılar. İstanbul'un  güzellikleri dünyaya farklılıklar yaratabilir. Özellikle İstanbul su sporlarında bir deniz kenti olarak  ön plana çıkabilir. Bunun İstanbul  turizm ve istihdamı açısından olumlu etkileri olabilir. İstanbul boğazında yüzerek geçmek ayrıcalıktır bu farklı bir zevk ve cesaret ister dedi.

Skal Int Marmara Kulübü üyesi Bülent Karamanoğlu,İki kıta arasını yüzerek geçmek farklı bir heyecan dedi. Bu tür organizasyonlar İstanbul'un tanıtımı açısından, gençlerimizin spora yönelmeleri açısından, İstanbul'un turizmde geleceğe farkı adımlar atması açısından çok önemli. Güzel bir yaz gününde Pazar sabahı Skal Int Marmara Kulübü üyeleri ile birlikte bu heyecan yaşadık" diye konuştu. Skal Int Marmara Kulübü üyesi Bülent Karamanoğlu'nu Turizminsesi ekibi olarak kutluyoruz...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.