22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KARAOĞLU, ASTA TÜRKİYE BAŞKAN ADAYI

Dünyanın en büyük birliklerinden biri olan ASTA- American Society Of Travel Agents- Türkiye Bölümü ( Turkey Chapter) Başkanlık seçimi 8 Temmuz 2009 tarihinden itibaren gerçekleşiyor

KARAOĞLU, ASTA TÜRKİYE BAŞKAN ADAYI

07 Temmuz 2009 / 14:20

TURİZMİN SESİ


Ülkemizden 73 ASTA üyesinin oy vereceği seçimlerde bu yıl Intra Turizm'in sahibi Ertuğrul Karaoğlu ASTA Türkiye başkanlığına aday oldu.

1977 yılından buyana Turizm sektörünün içinde bulunan Ertuğrul Karaoğlu ''ASTA nın en önemli uluslararası toplantılarından olan ve her yıl farklı bir ülkede gerçeklesen ASTA International Destination Expo 2010, İstanbul'da Kültür ve Turizm Bakanlığımız himayelerinde gerçekleşecek. Türkiye ve İstanbul'un özellikle ABD deki tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bu toplantıda ev sahipliğimizi en iyi şekilde gerçekleştirmeliyiz.

19-22 Nisan 2010 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek ASTA International Destination Expo 2010'a çoğunluğu ABD li 1000 i aşkın turizm profesyoneli bekleniyor.


Ertuğrul Karaoğlu; Turizme, 1976 yılında iç turizm rehberliği ve 1977 yılında TMGT Rehber kursu ile başladı. Aynı yıldan itibaren TMGT Seyahat acentasında çalışmaya başladı. 1980 yılında Intra Uluslararası Seyahat ve Turizm Acentasının kuruluşunda bulundu. 1982 yılında acentanın Anonim Şirket olması ile birlikte, şirketin başına geçti.

Incoming alanında, Italya, Ispanya, Portekiz pazarlarında lider olan ve ayrıca ABD, Ingiltere, Güney Amerika pazarlarıyla da yoğun olarak çalışan, INTRA TURİZM şirketinin ve de uçak brokerlığı yapan INAIR HAVACILIK şirketinin halihazırda Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Ayrıca Intra Şirketler Grubu içerisinde yer alan, Kongre, Sempozyum, Seminer, Toplantı Organizasyonları, Motivasyon Programları, Program Yönetimi, Ürün Lansman Toplantıları, Bayi Toplantıları, Yurtdışı İhtisas Fuarları ve Yurtdışı Teşvik Seyahat Programları yapan INTRA TRAVEL şirketinin kurucu ortağıdır. Ingilizce, Italyanca, Ispanyolca iyi derecede, Almanca ve Fransızca dillerini orta derecede konusan Ertugrul Karağlu evli ve 1 cocuk babasıdır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.