22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KARATOPRAKLI, AKTAY TURİZM’E CEO OLDU

Didim ve Demre'deki yeni turizm tesisi projeleriyle büyüme planları yapan Aktay Turizm, zincir oteller haline gelerek Türk turizminin hedeflerini yükseltecek

KARATOPRAKLI, AKTAY TURİZM’E CEO OLDU

19 Ocak 2012 / 08:46

TURİZMİN SESİ
Ela Quality Resort Hotel Genel Koordinatörü Y. Vadi Karatopraklı, bünyesinde yer aldığı Aktay Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş'nin CEO görevine atandı. Didim ve Demre'deki yeni turizm tesisi projeleriyle büyüme planları yapan Aktay Turizm, zincir oteller haline gelerek Türk turizminin hedeflerini yükseltecek.

Didim ve Demre'deki yeni turizm tesisi projeleriyle büyüme planları yapan Aktay Turizm, zincir oteller haline gelerek Türk turizminin hedeflerini yükseltecek. Antalya Belek'te hizmet veren Akdeniz çanağının en önemli otelleri arasında yer alan Ela Quality Resort Hotel Genel Koordinatörü Y. Vadi Karatopraklı, Aktay Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş'nin CEO görevine atandı. Ela Quality Resort Hotel'in de bünyesinde yer aldığı Aktay Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş'nin Didim ve Demre'deki yeni arazi alımları ve buralarda otel projeleri geliştirmesi üzerine büyüyen grupta yeniden yapılanmaya gidildi. Ayrıca Kemer, Side, Belek ve Lara bölgelerinde de otel satın alma görüşmelerini sürdürerek zincir oteller haline gelecek Aktay Turizm, İstanbul'daki yeni projeler için çalışmalarını halen sürdürüyor.

Avrupa'nın en büyük tur operatörleri arasında yer alan TUI'nin de Puravida Resort markasının dünyadaki tek stratejik ortağı olan Aktay Turizm, Osmanlı ve modern mimarinin kaynaştığı Ela Quality Resort Hotel ile de birçok alanda önemli başarılara imza attı. Türk turizminin seçkin otelleri arasında gösterilen Ela Quality Resort Hotel, geçtiğimiz dönemlerde Skalite 2011 Turizmde Kalite Ödüllerinden 'En İyi SPA Oteli' kategorisinde Türkiye'nin en iyi iki resort oteli arasında yer almasının yanı sıra gastronomi alanında sayısız madalya almış ve Holiday Check'in “Dünyanın En İyi 99 Oteli” arasına girmişti. Aktay Turizm CEO'su Y. Vadi Karatopraklı, yakaladıkları kalite ve başarıyı grup olarak da aynı şekilde sürdüreceklerini, projelendirecekleri yeni tesisleriyle de Ela Quality Resort Hotel standartlarını yakalayarak turizm sektörünü daha yukarıya taşıyabilmek için faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.