22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KARTEPE EMITT'TE İLGİ ODAĞI OLDU

Kartepe standı ilgi odağı oldu. İstanbul'a yakınlığı nedeniyle dikkatleri çeken Kartepe, kış ve doğa turizmi ile iki farklı özellikle öne çıkıyor

Kartepe EMITT'te ilgi odağı oldu

03 Şubat 2014 / 01:23

TURİZMİN SESİ

Attila Güvenç
İstanbul(Anayurt)- İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (Emitt) yer alan Kartepe standı  ilgi odağı oldu. İstanbul'a yakınlığı nedeniyle dikkatleri çeken Kartepe, kış ve doğa turizmi ile iki farklı özellikle öne çıkıyor. 
 
Fuarı gezenler arasına Karabük Valisi İzzettin Küçük de katıldı ve Tüyap’ta 18.’si düzenlenen Emitt Turizm Fuarı’nda Kartepe standını ziyaret etti. Kartepe Belediyesi dünyanın 5. büyük turizm fuarları arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (Emitt) geniş bir alanda kurulan 8a salonun da ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.Kartepe tBelediyesi turizm müdürü Nurettin Çevik " eşsiz güzellikleri kar kayağı, su kayağı ve çeşitli aktiviteler ile ayrı bir önem teşkil eden Kartepe, içinde barındırdığı tüm güzellikleri anlatmanın en güzel yollarından biri olan bu tür fuar etkinliklerine her fırsatta katılmaya önem veriyor." açıklamasını yaptıFuardan yerli ve yabancı ziyaretçilerin, tur operatörleri aracılığıyla geri dönüşler yaparak Kartepe ilçesinin ve bölgenin kalkınmasında önemli bir kazanç kapısı olacağı konusunda  önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda çalışmalar yapılmakta.
 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.