23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KAYA OTELLERİNDE % 30 İNDİRİM İMKANI

Kaya Hotels & Resorts'ün yaz tatilini Antalya ve Kıbrıs'ta geçirmek isteyen tatilciler için başlattığı % 30'lara varan erken rezervasyon fırsatı 6 Nisan'a kadar devam ediyor

KAYA OTELLERİNDE % 30 İNDİRİM İMKANI

23 Mart 2009 / 15:26

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin en büyük otel zinciri Kaya Hotels & Resorts, senenin tüm yorgunluğunu ve stresini atacağınız yaz tatili için Kaya Belek, Kaya Side ve Kaya Select Resort & Spa'da 6 Nisan'a kadar gerçekleştirilecek erken rezervasyonlarda % 30 indirim imkanı sunuyor. Ayrıca Kıbrıs'ın en gözde oteli Kaya Artemis Resort & Casino için gerçekleştirilen erken rezervasyonlarda % 25 indirim imkanı tatil severleri bekliyor.

Erken rezervasyon kampanyasında taksit avantajları

Kaya Hotels & Resorts erken rezervasyon kampanyasında  Kaya Belek, Kaya Side ve Kaya Select Resort & Spa otellerinde peşin ödemelerde gerçekleştirilecek % 30 indirim imkanı dışında 6 taksite % 25 indirim, 12 taksite ise % 20 indirim imkanı sunuluyor. Kıbrıs Kaya Artemis'e 6 Nisan'a kadar rezervasyon yaptıran tatilciler ise peşinde % 25, 6 taksitte % 20, 12 taksitte % 15 indirim imkanı ile unutamayacakları bir tatili uygun fiyata almış  olacaklar.

Erken rezervasyonda ulaşım rahatlığı da tatilcileri bekliyor

Kaya Hotels & Resorts otellerini erken rezervasyon ile tercih eden tatilcilere uygun fiyatlarla tüm havayolları ile ulaşım ve otele transfer imkanı sunuyor. Ayrıca Antalya otellerine her Cuma, Pazar, Salı kalkışlı otobüs ile ulaşım fırsatı da bulunuyor.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.