22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KECHİ SAİLİNG 13. YIL MUTLULUĞU

Denizin üzerinde 13 yılını tamamlayan Kechi Sailing Yatçılık Eğitim Merkezi 13. Yaşını Fenerbahçe DG tesislerinde çalışanları ve dostları ile birlikte kutladı

KECHİ SAİLİNG 13. YIL MUTLULUĞU

05 Aralık 2011 / 09:55

TURİZMİN SESİ


Denizcilerin Cahit abisi TAYK Genel Müdürü Cahit Üren'in onur konuğu olarak katıldığı gecenin konusu tabii ki gene deniz ve yelken sporu idi.1998 yılında İstanbul Dragos bölgesinde kurulan Kechi Sailing, eğitimde; amatör denizciliğin ülkemizde daha da gelişmesi, yelkenin bireylerin günlük yaşantılarının bir parçası olması amaçlarıyla birleşen, yelken sporunda ve denizcilikte en az 30 senelik deneyime sahip ve her biri kendi alanında uzman bir ekiple yılın her günü yelken sevdalılarına hizmet veriyor.

2012 yılında deniz tutkunlarının karşısına yeni projelerle çıkacağını açıklayan Kechi Sailing yelken sporunu 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkede insanların günlük yaşamının bir parçası haline getirmenin en büyük amaçları olduğunu söylüyor.

Operasyonun başında bulunan iki isim, İbrahim Duman ve Süleyman Er birer emekli deniz subayı. Donanma'dan ayrıldıktan sonra bir süre uzakyol kaptanlığı da yapan ikilinin çevresi de kendileri gibi eski deniz subaylarından oluşuyor… Hedeflerine hep birlikte ulaşmaya çalışırken kendilerini bir aile gibi görüyorlar.

Geceyi 13 yıldır onlarla birlikte yelken açan tüm deniz dostlarına teşekkürle sonlandıran Kechi Sailing daha nice 13 yıl deniz sevdalılarına hizmeti bir görev bildiğini bir kez daha vurguluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.