22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER, EMİTT 'DE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

GATAB 'ın katıldığı Emitt turizm fuarında bulunan Kemer standı büyük ilgi görürüyor

KEMER, EMİTT 'DE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

11 Şubat 2011 / 17:50

TURİZMİN SESİ


GATAB 'ın katıldığı Emitt turizm fuarında bulunan Kemer standı büyük ilgi görürken, Başkan Yusuf Üras , GATAB Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Er, GATAB Meclis üyesi Halil Karataş ve GATAB Turizm komisyon üyesi Ahmet Güler de Antalya Kemer ile ilgili tanıtıcı bilgiler veriyorlar.

Turizm profesyonellerini uluslararası düzeyde buluşturan geleneksel Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve konuk ülke Yemen Turizm Bakan Yardımcısı Omar Babelgeith tarafından kapılarını açarken , Antalya'nın Kemer bölgesi de GATAB tarafından hazırlanan “KEMER” standında yoğun bir tanıtım yapıyor.

Kemer standında yerini alan Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, GATAB Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Er ile GATAB Meclis üyesi Halil Karataş ve GATAB Turizm komisyon üyesi Ahmet Güler bölgenin tanıtımını birlikte yapıyorlar. Başkan Üras, ayrıca BAKA Standı içinde yer alan Kemer Belediyesi ve Kemer'deki otel ve turizm işletmelerinin duyurulması çalışmalarını uluslararası düzeydeki profesyonellere bir kez daha anlatıyorlar.Tekirova Belediye ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, turizmde tanıtımın önemine değinerek, “ GATAB olarak, turizm komisyonumuz ile birlikte belirlediğimiz fuarlara katılımımızı sürdürüyoruz. Gerek yurt içinde gerek de yurt dışında şu ana kadar bir çok fuara karıldık. Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında da Kemer olarak yerimizi aldık. Kemer'e gösterilen ilgi oldukça güzel” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.