22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER, UİTT KİEV TURİZM FUARINDA

Dünyanın birçok ülkesinden 1000 firma ve 78 ülkenin tanıtımının yapıldığı fuarın ilk günü ilgi oldukça yoğundu

KEMER,  UİTT KİEV TURİZM FUARINDA

23 Mart 2011 / 23:27

TURİZMİN SESİ


Başkan Üras; “En iyisi için, turizmcilerimizle birlikte hedeflerimize uygun stratejiler belirlemeye ve birlik içinde o yönde ilerlemeye devam edeceğiz” GATAB tarafından organize edilen Fuar standında Kemerin Tarihi ve turistik mekânlarının yer aldığı billboardlar yer alırken 40 metrekarelik bir alanda plazma ekranlardan Kemerin değişik görüntüleri yansılatılıyor. Tanıtım broşürlerinin ve kataloglarının dışında Kemer hatırası olan Mağnet hediyeler ve nazar boncuklarının dağıtımı da büyük ilgi görüyor.

UİTT-KİEV Turizm Fuarına Kemer'i temsilen, GATAB Başkanı Yusuf Üras, Kemer Belediye Başkan vekili Hakan Tuncer , ÇAMOB Başkanı, GATAB Meclis üyesi ve Turizm Komisyon Başkanı Hüseyin ER ,GATAB Meclis üyesi ve Turizm Komisyon Üyesi Ahmet Güler ,Kemer Belediye Meclis üyeleri Mustafa Tıraş , Tolga Minta , Mustafa Traş , Mustafa Çulfa, GATAB Turizm Geliştirme ve Tanıtım birimi sorumlusu Aydın Aytuğ katıldılar.

Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras “ Katılım gösterdiğimiz tüm fuarlarda yakaladığımız ilgiyi Uitt-Kiev Fuarında da yaşıyoruz. Bugüne kadar fuarlarda gerçekleştirilen anketlerden edindiğimiz izlenimler, önümüzdeki sezonun Bölgemiz adına oldukça verimli geçeceğini gösteriyor. Doğal güzellikleri ve eşsiz tarihiyle Bölgemiz Turizm açısından tam bir cazibe merkezi. Bizler de yaptığımız çalışmalarımızı sürekli gözden geçirerek eksiklerimizi tamamlamaya ve en iyisi için turizmcilerimizle birlikte hedeflerimize uygun stratejiler belirlemeye devam edeceğiz. Bunun için önümüzdeki günlerde turizm yazarları derneği ile Turizmcilerimizi biraya getirerek “ think thank “ çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.