22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER ÇUKURYAYLA YÖRÜK ŞENLİKLERİ

Etkinlikler çerçevesinde, yağlı güreş müsabakaları, çeşitli yarışmalar, mahalli sanatçı konseri, çeşitli ikram ile gösteriler yer alacak ve şenlik alanında piknik alanları oluşturulacak.

KEMER ÇUKURYAYLA YÖRÜK ŞENLİKLERİ

01 Temmuz 2009 / 18:55

TURİZMİN SESİ


Kuzdere Çevreyi Koruma Avcılık Atıcılık ve Sportif Akitiviteler Kulübü Derneği tarafından 12 Temmuz 2009 Pazar günü Tahtalı dağının yamacında bulunan ve Kemer'in en yüksek yaylaları arasında yer alan Çukuryayla'da Yörük şenlikleri düzenlenecek.

Kuzdere Çevreyi Koruma Avcılık Atıcılık ve Sportif Akitiviteler Kulübü Derneği Başkanı Turhan Arslan yaptığı açıklamasında Türk gelenek ve göreneklerini yaşatmak ve yayla kültürünü tanıtmak adına bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri yayla şenliğinin bundan böyle her yıl düzenleneceğini ifade etti. Arslan, “ Kemer Belediyemiz ve sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül'ün büyük destekleri ile bu yıl Kemer'in adını yayla şenlikleri ile de duyurmak istiyoruz.

Uzun bir süredir derneğimizin yapmayı planladığı bu şenlik inşallah bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak devam edecektir. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekişeceği ve sosyal kaynaşmanın sağlanacağı bugünde tüm halkımızı Şenliğimize bekliyoruz .”dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.