22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER GÖZCܒDEN TURİZMCİLERE PLAKET

Kemer ilk günlük gazetesi Kemer Gözcü 10 yılı kuruluş etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği kokteylde Kemer Turizmine katkı sağlayan tur operatörlerine plaket verdi

KEMER GÖZCܒDEN TURİZMCİLERE PLAKET

10 Nisan 2011 / 15:47

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer Türkiz Otel'de düzenlenen kokteyle Kemer Protokolü, Kemer'li turizmciler ve esnaflar katıldı. Kemer'de 2000 yılı Şubat ayında yayın hayatına başlayan Kemer'in ilk günlük gazetesi, Kemer Gözcü, kuruluşunun 10'uncu yıl dönümünü, Kemer Türkiz Otel'de düzenlediği bir kokteyl ile kutladı. Kemer Gözcü Gazetesi, her yıl düzenlediği kutlama programlarında geleneksel hale getirdiği ''Kemer'e katkıda bulunanlar'' teşekkür organizasyonunu 10. Yılında da sürdürdü.


Kemer Gözcü Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Durun Yenigün gecede yaptığı açılış konuşmasında, “ Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadıkları için herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.10. yıl vesilesi ile tur operatörlerimizi, Kemer'e ciddi anlamda katkı sağlayan dostlarımızı onure edebilmek düşüncesi ile bu kokteylimizi düzenledik.”dedi. Kemer Gözcü Gazetesi, yaz sezonunun açılmasına sayılı günler kala 10'uncu yılında ana tema olarak bölgeye turist taşıyan tur operatörlerine Kemer adına teşekkür etme kararı alırken, bu kapsamda ilçeye pazarlara göre turist taşıyan tur operatörlerinin temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi.

Kemer'in tanıtımına katkı sağlayanlar plaketle onare edildi
Kemer'e bağlı Göynük beldesine Anadolu Öğretmen Lisesi'ni yaptıran Ünal Aysal'a, bölgede eğitime verdiği katkılar nedeni ile Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, 3'üncü lige çıkan ilk belde takımı olması ve bu nedenle ilçe tanıtımına verdiği katkılar nedeni ile Tekirova Belediyespor'a, Kemer'de yapılacak olan Doğa Olimpiyatları nedeni ile Doğa Dostları Spor Kulübü'ne, düzenledikleri uluslar arası ve ulusal organizasyonlar nedeni ile Kemer Enduro Motosiklet Kulübü'ne, yine düzenledikleri organizasyonlar nedeni ile Kemer Motorsporları Kulübü'ne, Kemer'de sektöre verdikleri katkılardan dolayı Olympos Teleferik işletmesine, Kemer'e katkılarından dolayı Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı'ya, kurdukları Almanca internet sitesi ile Kemer'in tanıtımına katkılarından ötürü İna ve Joe Jonas çiftine teşekkür plaketleri verdi.

Tur Operatörlerine plaketler verildi.
Organizasyonda sırasıyla,TUI Tour, Öger Tour, Kayı Tour, Anex Tour, Odeon Tour, Intourist Tour, Akay Tour, İskandinav Tour, Birce Tour, Trek Travel ve Pamfilya Turizm'in temsilcilerine teşekkür plaketi verildi. Yurt dışı operasyonları nedeni ile programa katılamayan ve Turizme ve Tanıtıma katkılarından dolayı Pegas Tour, Tez Tour, Turtess Tour ve Thomas Cook Plaketleriin ise ayrıca kendilerine takdim edileceği ifade edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.