22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER ULUPINAR’DA SEZON AÇILDI

Kemer'in muhteşem doğal güzelliklerinin tümünü üzerinde barındıran Ulupınar'da sezonun açılması ile hareketlilik de başladı

KEMER ULUPINAR’DA SEZON AÇILDI

15 Mayıs 2009 / 14:39

TURİZMİN SESİ


Yerli yabancı çok sayıda turist bölgeye gelirken, gelen misafirler bölgede bulunan restaurantlarda da yemek yemenin keyfini çıkarıyor. Ulupınar'da geniş bir alanda kurulu bulunan Botanik Restaurant'ta da hareketlik gözle görülür bir şekilde başlarken, gelen misafirler de en çok Botanik Restaurant'a has “Kiremitte Alabalık” ı tercih ediyorlar.

Ulupınar Botanik Restaurant Sahibi Barış Taş yaptığı açıklamada, “ Bu sezon için hazırlıklarımızı tamamladık. Sezondan umutluyuz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Şu anda turlar ile ve özellikle iç pazarında hareketliliği ile Restaurantımızda hareketlilik gözleniyor. Özellikle hafta sonları çok yoğun geçiyor.

Bu arada misafirlerimiz Restaurantımıza özgü Alabalık tadına hayran kalıyorlar. Rus müşterilerimiz Kiremitte Alabalık tadını çok seviyorlar. Hatta bir porsiyon isteyen bir daha istiyor. Bize özgü olarak kiremitte Alabalık en çok tercih edilen Alabalık yemeğimiz. “dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.