23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER’DE İSRAİL PAZARI HAREKETLİLİĞİ

Sezonun sonunun yaklaşması ile Kemer'de bazı oteller kapatmaya başlarken, bazı oteller de ise hareketlilik dikkat çekiyor

KEMER’DE İSRAİL PAZARI HAREKETLİLİĞİ

09 Ekim 2009 / 10:45

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ ( KEMER )


Bu yıl Rus pazarının gözde ismi olan Kemer son dönem İsrail'den gelen turistlerinde yoğunlaşması ile gülmeye başladı. İsrail pazarının son dönem hareketlendiğini ifade eden Gül Hotels Resepsiyon Şefi Hüseyin Çılgın, sezonun sona ermek üzere olduğunu söylerken şu görüşlerde bulundu: “ Bu yıl da sezonun sonuna geldik. Yoğun bir sezon geçirdik. Bu yıl da her yıl olduğu gibi yüksek sezonda daha çok Rus misafirlere hizmet verdik. Ekim ayı itibarı ile gelen misafir sayımız düşmeye başladı.

Buna rağmen, ekim ayının başlaması ile birlikte İsrail pazarımızın canlandığını söyleyebilirim. İsrailli misafirlerimiz şu anda tatillerini Türkiye olarak seçerken, Kemer'i ve otelimizi tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra başta Rus misafirlerimiz olmak üzere, Almanya Hollanda ve az da olsa Türk misafirlerimize hizmet veriyoruz. “dedi.

Öte yandan Kemer'de bulunan Gül Hotels 1 Mart 2009 itibariyle yeni sahipleri ile birlikte Türk turizmine hizmet veriyor. Daha önce Kemer'li turizmci Emin Gül'e ait olan Gül Hotels, bu tarih itibariyle Antalya Kuyumculuk'un sahibi Mustafa Gülgen tarafından alınmıştı. Kazım ayı ortasında tadilat yapılacak olan Gül Hotels yeni sezona farklı havası ile girmeyi hedefliyor.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.