23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER'DE TURİZM HAFTASI KUTLAMASI

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Rose Residence Beach Otelinde farklı bir şekilde kutlandı

KEMER'DE TURİZM HAFTASI KUTLAMASI

15 Nisan 2010 / 16:19

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer'de bulunan Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırlayan Rose Hotels yönetimi, çocuklarla ve otelde konaklayan turistlerle birlikte Turizm Haftasına merhaba dedi. Öğrenciler sahilde halk oyunları oynarken, turistler de onlarla eşlik etti. Turistler, Halk oyunlarının yanında son dönem gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kolbastı oyununu da öğrenciler ile birlikte oynadılar. Öğrencilere etkinlik sonrası Restaurantta bir yemek verilirken, burada turizm konusundaki sorular otel yetkilileri tarafından cevaplandırıldı.

Rose Hotels Sahibi Kazım Gül, Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege, Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül öğrenciler yakından ilgilenirken, 2010 sezonun başlangıcı olan Turizm Haftasının hayırlı olmasını dileğinde bulundular. Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege yaptığı açıklamasında, “ Bu tür etkinliklerin her yıl aratarak devam etmesi, “turizm bilincini “ nin halk tarafından daha iyi anlaşılması ve bu sektöre halkın bakış açısının da daha olumlu olmasına neden olacaktır. Tüm turizmciler turizm profesyonellerini misafirlerimizi öğrencilerimiz ile buluşturarak bu amaca hizmet etmeliler. Turizm haftasını kutluyoruz, 2010 sezonunun herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz. “
Daha sonra, Rose Hotels yönetimi ve çalışanları, öğrenciler ve otelde konaklayan turistler hep birlikte objektiflere poz verdiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.