22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER'İN HAYRANI ÇOĞALDI

İstanbul TÜYAP'da düzenlenen EMİTT 2011 Fuar'ı tüm hızıyla devam ederken, GATAB tarafından hazırlanan Kemer standı ise gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor

KEMER'İN HAYRANI ÇOĞALDI

13 Şubat 2011 / 09:44

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ / İSTANBUL EMITT


Turizm Yazarları Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu KEMER Standını ziyaret ederek Başkan Üras ile görüştü. Köfteoğlu ile görüşen Başkan Yusuf Üras, önümüzdeki günlerde Turizm Yazarlar ile birlikte Kemer'de 2 günlük bir gezi ve Panel düzenleyerek, turizmdeki son gelişmeleri Turizm yazarları ile paylaşacaklarını söyledi.

İstanbul TÜYAP'da düzenlenen EMİTT 2011 Fuar'ı tüm hızıyla devam ederken, GATAB tarafından hazırlanan Kemer standı ise gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor. GATAB Tarafından hazırlan Kemer Standı büyük ilgi görürken, Tekirova ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, GATAB Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Er, GATAB Meclis üyesi Halil Karataş ve GATAB Turizm komisyon üyesi Ahmet Güler ve Selçuk Akıltopu da ziyaretçiler ile birebir ilgileniyor. Fuar 13 Şubat 2011 tarihinde sona erecek.

Turizm Yazarları Kemer'i konuşacak
Turizm Yazarları Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu KEMER Standını ziyaret ederek Başkan Üras ile görüştü. Köfteoğlu ile görüşen Başkan Yusuf Üras, önümüzdeki günlerde Turizm Yazarlar ile birlikte Kemer'de 2 günlük bir gezi ve panel düzenleyerek, turizmdeki son gelişmeleri GATAB'ın ev sahipliğinde Turizm yazarları ile paylaşacaklarını söyledi. Kemer standında Başkan Üras'dan bilgiler alan TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu ise yaptığı açıklamasında“ Kemer'i ve Sayın Başkanımızın Turizm ve tanıtım adına yaptıklarını yakından takip ediyoruz. Bu konuda başarılı çalışmalara imza atan sayın Başkanımız ile de görüştük ve TUYED üyelerimiz ile birlikte Kemer'de kısa bir gezi ile bir panel yapacağız. Burada Kemer turizmini hem yerinde görmek hem de görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz” dedi.

Gazeteciler Kemer standına akın etti
Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 'e gazetecilerde adeta akın etti. Çok sayıda Kemer, Antalya ve Ulusal medya temsilcisi de Kemer standını ziyaret ederek, Başkan Yusuf Üras ile röportajlar yaptılar. Kemer ve GATAB'ın turizm adına yaptıkları çalışmaları medya temsilcilerine değerlendiren Başkan Üras, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dike getirerek, teşekkürlerini sundu.

Kemer standı Tatil kazandırıyor
Kemer Fuarda 50 metrekarelik özel standı ile tanıtılırken, fuarın açık olduğu süre içerisinde 3 gün üst üste 3 fuar davetlisine tatil verilecek. Gün boyu standa gelen ve Kemer anketi dolduran yüzlerce kişi arasında yapılan çekiliş sonrası tatil kazanma şansı yakalayan şanslı davetliler bu özel fırsat şansını kaçırmamak için, zaman zaman Kemer standı önünde sıra oluşturuyorlar. Anket'e Kemer hakkında görüşlerini yazan davetliler arasında yapılan çekiliş ile fuar boyunca 3 talihli 1 er hafta Kemer'in 5 yıldızlı otellerinden birinde tatil yapacaklar. İlk gün talihlisini belirleyen Başkan Yusuf Üras, kazananın 1 haftalık tatil davetiyesini verirken, herkesi Kemer'e beklediklerini ifade etti.

Çok sayıda tanınmış isim Kemer standını ziyaret ediyor
Kemer standını çok sayıda üst düzey bürokrat, turizmci ve yatırımcı da ziyaret ediyor. Ankara Valisi Alaaatin Yüksel , Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı,Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel,Kumluca eski Kaymakamı ve şimdi Edirne Vali Yardımcısı olan Abdullah Arslaner,AKTOB Başkanı Suriri Çorabatır, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak,KETOB Başkanı Metin Peltek, KEMİAD Başkanı Ali NAİL Kılıç,TUI Turkiye Temsilcisi Hüseyin Baraner, turizmci iş adamı İsmet Güral ve bir çok sektör temsilcisi de Kemer standını ziyaret eden isimler arasındaydı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.