22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEMER’İN ONURU, GATAB’IN GURURU

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşeltme Birliği (GATAB) sponsorluğunda katılınan fuarlar devam ediyor

KEMER’İN ONURU, GATAB’IN GURURU

25 Mart 2011 / 02:40

TURİZMİN SESİ


Fuar alanlarında kurulanı Kemer standlarında gerçekleştirdiği başarılı tanıtımlarından dolayı GATAB “En iyi grup ödülüne” layık görüldü.
Kasım ayından bu yana GATAB sponsorluğunda katılm gösterilen UTRECH-Hollanda, MATKA-Finlandiya, EMITT-İstanbul, BELGRAD-Sırbistan, ITB-Berlin, MITT-Moskova Fuarlarında, Bölgemizin tanıtımının yapıldığı Kemer stantlarına ilgi büyük oldu. Fuarlarda gerçekleştirilen başarılı tanıtımlardan dolayı GATAB, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Uitt-Kiev fuarında “En iyi grup “ ödülüne layık görüldü.

Crystal Hall'de düzenlenen gala gecesinde fuarın oscar ödülleri dağıtıldı. Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, GATAB Meclis üyesi ve turizm tanıtım Başkanı Hüseyin Er, Gatab Meclis ve Çamyuva Belediye Meclis üyesi Ahmet Güler, Gatab Başkan Danışmanı Mehmet Saygıner ve Turizm Tanıtım sorumlusu Aydın Aytuğ'un hazır bulunduğu ödül töreninde ,Başkan Üras “En iyi grup partner “ ödülünü, Uitt Türkiye Bölge direktörü Melis Çeyrekbaşı'nın elinden aldı.

Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamada; “ Bugün burada aldığımız bu ödül Kemer'in onuru, GATAB'ın gururudur. İstikrarlı olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın sonucunda elde ettiğimiz bu başarıdan dolayı mutluluk duymaktayız. Görüyoruz ki emin adımlarla, doğru yolda ilerliyoruz. Aynı zamanda bu ödül bir ekip çalışmasının ürünüdür. Özverili çalışmalrından dolayı Turizm tantım komisyonumuza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.