29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

KEMPİNSKİ TÜRKİYE'DEKİ BÜYÜMESİNİ NEF ORTAKLIĞIYLA GÜÇLENDİRİYOR

Lüks markalı rezidanslar rağbet görmeye devam ediyor

Kempinski Türkiye'deki Büyümesini Nef Ortaklığıyla Güçlendiriyor

25 Aralık 2022 Pazar 13:17

TURİZMİN SESİ


Kempinski ve Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştiricisi Nef,  Bodrum ve Sapanca'daki yeni projeleri için imza töreni düzenledi. Dünya çapında markalı lüks gayrimenkul talebi artmaya devam ederken, Kempinski Grubu’nun Türkiye'de hizmet vereceği  iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için yönetim sözleşmeleri imzaladı. Türk gayrimenkul sektörünün öncüsü Nef tarafından geliştirilen Sapanca ve Gölköy Bodrum'daki projeler, konut sahiplerine lüks bir resortun tüm ayrıcalıklı deneyimlerini ve ultra lüks bir yaşamı vaat ediyor.

Kempinski Grubu İcra Kurulu Başkanı ve Kempinski AG Yönetim Kurulu Başkanı Bernold Schroeder, "Kempinski, 32 yıl önce Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un açılışından bu yana Türkiye'de konaklama pazarının gelişiminde aktif bir oyuncu olmuştur" dedi. “Bu prestijli yeni projeler, lüks alanda köklü gayrimenkul geliştiricileri tarafından sunulan markalı konutlara  yatırımcıların artan iştahını yansıtıyor. Bu olağanüstü projeleri yönetmek için Türkiye'nin önde gelen lüks gayrimenkul markalarından biri olan Nef tarafından seçilmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Bu noktada Amerika, Londra, Dubai, Kazakistan ve Almanya'da prestijli yerel markalarla iş birliği içinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün, dünyanın en köklü lüks otelcilik markası Kempinski ile işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Ege'nin masmavi sularına bakan, çam ve zeytin ağaçlarıyla kaplı 75 dönümlük bir yamaçta yer alan Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy Bodrum, 106 özel villaya ev sahipliği yapacak. 2+1’den 6+1’e değişen yaşam seçenekleri geniş bahçeleri, havuzları, verandaları, açık ve kapalı yaşam alanları ve geniş cam pencereleri ile iç ve dış mekan arasında müthiş bir uyum yakalayan proje, 2026 yılında hizmet vermeye başlayacak. Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy Bodrum, seçkin sakinleri için Demirbükü Koyu’nun muhteşem manzarasına karşı konumlandı. Projede yer alan lüks butik otel, ayrıcalıklı ve prestijli hizmetleri ile  12 ay boyunca kusursuz hizmet verecek. 

Projenin mimarı Boran Ekinci, Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy Bodrum’da,  bölgenin doğasına ve karakterine muhteşem bir ahenkle uyum sağlayan peyzajın içinde kaybolan olağanüstü güzellikteki villaları tasarlarken, ahşap, taş ve diğer doğal malzemeleri benzersiz bir tasarım estetiği benimseyerek kullandı. Sofistike renkler ve dokular çevreye uyum içinde dizayn edilirken, zeytin, kekik ve adaçayı tonlarındaki yeşilin sonsuz güzelliği, içinde yer aldığı Ege bitki örtüsü ile uyumlu tasarım, denizi ve gökyüzünü anımsatan canlı maviler ve doğanın içinde kaybolan nötr tonlar projenin büyüleyici atmosferinde yerini aldı. Dış mekan estetiğinde önem verilen tüm detaylar doğa ile bir bütünlük yakalarken, arazinin doğal konturları, müthiş bir estetik bakış açısı ile ve doğaya özgü detaylarla planlandı. Araç trafiğine kapalı bağlantı yolları ve elektrikli araçlarla konut  bağlantıların tasarlandığı proje, 24 saat dingin bir yaşama ev sahipliği yapıyor.

270 metre uzunluğunda özel plaj, özel teknelerle ulaşımın sağlandığı üç ayrı iskelesi, isteğe bağlı tekne kiralama hizmeti,  ev sahiplerinin kapısının önünde yer alan dünyanın en seçkin İtalyan mutfağı restoranlarından Da Mario, zihninizi ve bedenizi dinlendireceğiniz açıkhava rekreasyon alanları ve açıkhavada masaj kabinleri, yoga, pilates, fitness, sauna ve açıhavuz alanları ile yepyeni bir yaşam deneyiminin kapılarını açan Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy, ayrıcalıklı Kempinski yaşam deneyimini  özleyenleri bekliyor.

130 milyon dolarlık Kempinski Residences Sapanca 2026'da kapılarını açacak

130 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Kempinski Hotel & Residences Sapanca, İstanbul'a 140 kilometre uzaklıktaki Sapanca Gölü'nün yeşiliyle lüks yaşamı buluşturacak. Açık alana, doğal manzaraya ve İstanbul'a kolay erişime değer veren seçkin sakinleri için dizayn edilen 200 otel odası ve suitin yanı sıra 90 villa ve 138 konak daire alışılmış rezidans standartlarının çok ötesinde bir yaklaşımla tasarlandı.  Gölet ve derelerin, yürüyüş, koşu ve bisiklet yollarıyla muhteşem bir uyumla çevrelendiği proje doğanın içinde en lüks beklentilere cevap vermek üzere tasarlandı. Proje, seçkin restoran ve barlar, benzersiz bir spa ve fitness tesisleri ile beklentilerin ötesinde bir yaşam standardı sunacak.  

Erden Timur, ‘’İstanbul’a en yakın lokasyondaki ve en yüksek prim potansiyeli olan bölgelerden biri Sapanca. Doğasıyla, lokasyonuyla, Nef mimari yaklaşımı ve Kempinski hizmetleri bir araya gelince ortaya inanılmaz büyük bir değer çıkıyor. Projedeki villaları beş farklı stilde planladık. Mimari detaylar üzerine titizlikle çalıştık. Her birinin geniş veranda ve terasları var. Yüksek tavanlarla ve entegre mutfak tasarımıyla çok az projede görebileceğiniz lüks bir yaşam alanı tasarlamaya özen gösterdik.  Burada doğa ile iç içe dört mevsimi doya doya yaşayabileceksiniz. Villa hem rezidans konseptinde farklı seçenekler sunduğumuz projede inşaatımız başladı, henüz lansman yapmadık. Teslimleri de 2026 yılında planlıyoruz ‘’ dedi.

Bernold Schroeder, "Yatırımcıların yüksek beklentilerini ve en lüks seviyede gelişen yaşam tarzlarını karşılayan, dış mekanlara ve doğal ortamlara erişimin yanı sıra kişiselleştirilmiş lüks yaşam tarzı hizmetlerinin sağlandığı konutlara artan talebi bu projeler tam olarak karşılıyor.  Yakın zamanda duyurusunu yaptğımız Çeşme, İstanbul ve Dubai'deki diğer rezidanslarımız gibi, yeni Nef projelerinde de yaşam kalitesine önem veren  seçkin ve seçici kişileri hedefliyoruz.” dedi.  Yakın zamanda duyurulan Dubai, İstanbul ve Çeşme'deki Kempinski rezidansları gibi bu iki yeni Nef projesi de Türkiye'yi, Kempinski portföyünde en hızlı büyüyen destinasyon haline getiriyor.’’ dedi. Kempinski şu anda İstanbul, Bodrum ve Belek'te lüks otel ve rezidans projelerinin yanı sıra İstanbul'da üç bağımsız Residence'ı yönetiyor.


 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.