22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KENDİNİZİ ŞIMARTMANIN TAM ZAMANI!

Elite World Otelleri zincirinde yer alan “Fit Life Spa&Health Center” ile misafirlerine seçkin bir ortamda zindelik kazanabileceği ve rahatlayabileceği güzel bir seçenek sunuyor

KENDİNİZİ ŞIMARTMANIN TAM ZAMANI!

04 Nisan 2013 / 17:50

TURİZMİN SESİ


Elite World Otelleri  zincirinde yer alan “Fit Life Spa&Health Center” ile şehrin merkezinde tüm stresinizi geride bırakabilirsiniz.İstanbul Taksim’de Elite World Prestige, 5 yıldızlı Elite World İstanbul Hotel ve Van’ın Dünya zincirine bağlı tek oteli olan 5 yıldızlı Elite World Van Otel, Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözleri, Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center ile kendinizi yenilemeniz için güzel bir alternatif. 

elite-world-otelleri,fit-life-spahealth-center,1.jpg

Bu güzel bahar aylarında yaza hazırlanmak için Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözlerinden “Bali masajı, Thai masajı, shi-atsu masajı, aromaterepi, bölgesel masaj, refleksoloji masajı, çikolata, sultan” gibi masaj çeşitleri ile kendinizi şımartabilirsiniz.

 
elite-world-otelleri,fit-life-spahealth-center,4.jpg
 
Hareketi seviyorsanız forma girmek istiyorsanız birçok fonksiyonu bir arada sunan son teknoloji ile donatılmış ekipmanlara sahip Fitness Center tam size göre. Sporunuzu yaptıktan sonra altı kurnalı hamamda kese ve köpük masajlarıyla günün stresinden kolayca arınabileceğiniz gibi, sıcacık bir ortamda Osmanlı hamam kültürünü yansıtan Türk hamamında rahatlayabilirsiniz.
 
elite-world-otelleri,fit-life-spahealth-center,2.jpg
 
Kendinizi ve vücudunuzu şımartmak için SPA bölümünde keyifli dakikalar geçirirken, masaj odalarında kişiye özel profesyonel masaj hizmeti alabilirsiniz. Havuzda ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirirken, özel terapi ışıklarıyla aydınlatılmış sauna keyfi veya anti bakteriyel mozaiklerle dekore edilen buhar banyosu ile de günün yorgunluğundan arınabilirsiniz.  Fitness Center’da beden ve ruh zindeliğini bir arada yaşarken, sağlıklı içecek ve yiyecek seçenekleri sunan Vitamin  Bar’daki alternatifleri de deneyebilirsiniz.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.