22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEPÇE KEPÇE BODRUM PROJESİ

Öğrendikleri yemeklerle törene katılan 31 kursiyere sertifikaları verildi

KEPÇE  KEPÇE BODRUM PROJESİ

13 Mayıs 2012 / 00:35

TURİZMİN SESİ


Haber Merkezi
Bodrum(Anayurt)- Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM), Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Bodrum İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğiyle “Kepçe Kepçe Bodrum Projesi” kapsamında düzenlenen “Mutfağım” kursuna katılanlara Aşçı Çırağı sertifikaları verildi.

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi'nin (KADEM) 1. Kuruluş Yıldönümü ve Aşçı Çıraklığı sertifikası verilmesi nedeniyle Mahfel Cafe'de düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Bodrum İlçe Tarım Müdürü Mehmet Ali Bahar, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Erzen ve kursiyerler katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, eşi Sevilay Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon törende yaptıkları konuşmalarda üreten kadınlara her zaman destek vereceklerini söyleyip tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

2011 yılı Eylül ayında başlayan kurslara katılanlara kadınlara lokum pilavı, kurutulmuş makarna, kurutulmuş mantı, erişte, keşkek, bergamot ve mandalina reçeli, Bodrum Böreği gibi birçok yemeğin yapılması ve saklanması öğretildi. Kursları öğrendikleri yemeklerle törene katılan 31 kursiyere sertifikaları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Bodrum İlçe Tarım Müdürü Mehmet Ali Bahar, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Erzen tarafından verildi.
KADEM Sorumlusu Banu Kalkan yaptığı açıklamada her ayın ilk Çarşamba günü kurulan Üreten Kadınların El Sanatları Pazarı'nın 6 Haziran 2012 Çarşamba günü Tepecik'te hazırlanacak olan yeni yerinde kurulmaya devam edeceğini açıkladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.