22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEREM GÖRSEV JAZZ HOTEL’DE

Ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev, JAZZ Hotel'in Türk caz müziği sanatçıları köşesindeki fotoğrafını imzaladı

KEREM GÖRSEV JAZZ HOTEL’DE

21 Eylül 2010 / 11:10

TURİZMİN SESİ
JAZZ Hotel'de, Türk caz müziği sanatçıları köşesi oluşturuluyor. Ülkemizin ünlü caz müziği sanatçılarının fotoğraflarının yer alacağı 'Türk caz müziği sanatçıları köşesi'nde, Kerem Görsev'den Fahir Atakoğlu'na, Önder Foçan'dan Melis Sökmen'e, Okay Temiz'den Can Kozlu'ya kadar caz müziğine gönül veren sanatçıların fotoğrafları bulunacak. Ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev, önceki gün JAZZ Hotel'e yapmış olduğu ziyaret sırasında, fotoğrafını imzaladı.

Dünyada böyle bir otel yok, tek kelimeyle muhteşem ve büyüleyici
Dünyaca ünlü cazın ustalarına adanmış JAZZ Hotel'e hayran kaldığını söyleyen Kerem Görsev, “Dünyada böyle bir otel yok, tek kelimeyle muhteşem ve büyüleyici. Otelin her köşesinde dünyaca ünlü cazın ustalarını hissedip, dinlemek hakikaten heyecan verici. Her bir odanın bir caz ustasına ithaf edilmesi ve hangi caz sanatçının odasına girerseniz, sanatçıya ait müzik yayının sizi karşılaması, posterlerinin yer alması çok güzel ve anlamlı… Otel, caz sanatçıları ve caz severlerin keyifli zamanlar geçirebileceği özel bir yer” dedi.

365 gün caz konseri olan otel
Caz teması üzerine yapılan dekorasyonu, objeleri, yalın ve modern tasarımıyla caz severlerin uğrak yeri olan JAZZ Hotel Nişantaşı'nın, 12 lüks odadan oluşan odalarının her biri; John Coltrane, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Billie Holiday, Louis Armstrong'un aralarında bulunduğu ünlü bir caz sanatçısının ismiyle adlandırıldı. Caz severlerin keyifli bir konaklama yaşadığı otelde; her bir lüks odada, isimleri verilen caz sanatçılarına ait müzik yayını, konser fotoğrafları ve posterleri yer alıyor. Dünyaca ünlü Caz ustalarını dinlemeye hazır mısınız? JAZZ Hotel Nişantaşı'nın tüm odalarında, sanki 365 gün caz konseri var.

Müzik temalı kurabiye kalıpları, caz temalı peçeteler
Amerika ve Avrupa'nın birçok ülkesinden getirilen çok zengin caz DVD ve CD kütüphanesine sahip olan JAZZ Hotel'in, genel mekanlarını süsleyen saat, şamdan, biblo gibi dekorasyon ürünleri de caz temalıdır. Yine, personel kıyafetlerini tamamlayan kravat, yaka iğnesi gibi aksesuarlar, dünya üzerindeki müzik okulları ve müzik festivallerine imalat yapan Almanya ve Avusturya kökenli firmalardan satın alınmıştır. Oteldeki, peçete, sabun gibi sarf malzemeler Avrupa'dan ithal edilmektedir ve caz temalıdır. Kısaca, müzik temalı kurabiye kalıpları, caz temalı peçeteler vs. bulunmaktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.