22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEŞAN EMITT’TEN DÜNYAYA AÇILIYOR

Yılan balığı ile bilinen Enez, pirinçi dillerde dolaşan İpsala ve peynir helvasının yeri Keşan, Emitt turizm fuarında tanıtılıyor

KEŞAN EMITT’TEN DÜNYAYA AÇILIYOR

11 Şubat 2012 / 15:43

TURİZMİN SESİ


Erdoğan Demir /Haber Merkezi
Keşan (Anayurt)- Yılan balığı ile bilinen Enez, pirinçi dillerde dolaşan İpsala ve peynir helvasının yeri Keşan, Emitt turizm fuarında hem ürünlerini hem de şehirlerini daha yaygın olarak tanıtmak için bir araya geldiler. Bölgedeki turizmin ele alındığı Keşan toplantısına , Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arlsan Aydın, İpsala Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayriye Can Engin, Enez Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Savcu, Keşan Kahveci Lokantacı ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Dülgerler ve İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Halil Akbunar, Turizmciler Mustafa İşçimen ve Cüneyt Yüksekdağ, Keşan Ticaret ve Sanayti Odası Başkanı Genel Sekreteri Erdem Başka, Keşan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emine Kaymak, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğanm Demir ile Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Personeli Duygu Dalkıran katılarak yılı turizm ve ekonomi açısında depğerlendirdiler.

Ayşegül Aydın, “11 Şubat 2012 Cumartesi günü fuara gelmek isteyenler için saat 07.00'de Cumhuriyet Meydanı'ndan araç kaldırılacak. Fuarda aynı gün Lalacık Folklor Ekibi ile Keşan Belediyesi Gençler Ekibi'nin Kına Gecesi ve folklor gösterileri yer alacak. Keşanlı Müzisyen Serkan Çağrı'da çok önemli bir programı olmadığı takdirde standımızı ziyaret ederek bir müzik ziyafeti çekecek. Standımızda ayrıca Enez Yılan Balığı, İpsala Pirinci'nin tanıtımı yapılacak ve Peynir Kahveci Lokantacı ve Otelciler Odamız tarafından temin edilecek olan Peynir Helvamızı dağıtacak” diyerek yapılacak çalışmalar üzerinde biligi aktardı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.