22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KETOB ÜYELERİ TÜROFED’İ ZİYARET ETTİ

KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği )'un yeni başkanı Tayyar Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu olarak TUROFED Başkanı Osman Ayık'ı Champion Holiday Tatil Köyünde ziyaret etti

KETOB ÜYELERİ TÜROFED’İ ZİYARET ETTİ

20 Nisan 2012 / 09:35

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ –KEMER


Ziyarette bir konuşma yapan KETOB Başkanı Tayyar Gül, Kemer'i bir bütün olarak gördüklerini ve tüm bölgeyi dernek olarak kucakladıklarını söyledi. KETOB olarak bölgenin deniz suyu kalitesini araştırma ve iyileştirme merkezi ile ilgili hazırladıkları proje ile ilgili bilgilendirme yapan Başkan Tayyar Gül, projenin BAKA'ya teslim edildiğini ve bölgeye kazandırılması için TUROFED Başkanı Osman Ayık'tan destek beklediklerini ifade etti.

TUROFED Başkanı Osman Ayık, yeni Başkan Tayyar Gül ve yönetimini tebrik ederek KETOB'un bölgede yıllardır özlenen birlik ve beraberliği sağlayacak güce sahip olduğuna inandığını ifade etti. Görüşmede sezon değerlendirmesinin ardından telif hakları ile ilgili yaşanan problemler ve su sporları ile ilgili çıkartılmaya çalışılan yeni uygulamalar gündeme geldi.
Kemer'in diğer rakipleri arasında büyük avantaja sahip olduğunu, alt yapısı ve yeni yapılan yollarla daha avantajlı bir bölge haline geleceğini vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, renavasyona önem verilmesini ve bunun bir politika haline getirilmesinin gerekliliğini aktardı. Başkan Ayık, Kemer'de yapılacak Uluslararası oyunların oynanacağı bir spor tesisinin ve bir kongre merkezinin bölgeye büyük hareket getireceğine de değinerek, Kemer'in her kesime hitap edecek bir yapısı olduğunu bildirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.